Öğretmeni Döverek Bayıltıp Tecavüz Etti

11.12.2023 - 16:06, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 871+ kez okundu.
 

Öğretmeni Döverek Bayıltıp Tecavüz Etti

Amerika Birleşik Devletleri'nde 17 yaşındaki öğrenci Jonathan Martinez-Garcia, öğretmenine sınıfta saldırdığı ve tecavüz etmeye çalıştığı gerekçesiyle 16 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Amerika Birleşik Devletleri Las Vegas'ta 17 yaşındaki öğrenci Jonathan Martinez-Garcia, öğretmenine sınıfta saldırdığı ve tecavüz etmeye çalıştığı gerekçesi ile 16 yıl hapis cezası aldı.   BAYILTANA KADAR DÖVÜP ÖLDÜRMEKLE TEHDİT ETTİ Garcia isimli öğrenci, Nisan 2022 yılında öğretmenini notları hakkında konuşmak bahanesi ile kandırdı. Garcia öğretmenini zorla sınıfa doğru götürüp önce bayıltana kadar dövdü. Gözü dönmüş öğrenci, daha sonra yarı çıplak bir şekilde kendine gelen öğretmenini bağırması halinde boğazını kesmekle tehdit etti.   MAHKEMEDE SÜREKLİ SIRITTI Saldırıya ait görüntülerde Garcia'nın saldırıdan bir buçuk saat sonra okuldan çıktığı görülüyor. Geçen hafta görülen davada Garcia'nın mahkemede rahat tavırları ve sürekli sırıtması dikkat çekti.   16 YIL HAPSE ÇARPTIRILDI Darp, tecavüz, adam öldürmeye ve teşebbüs suçlarından yargılanan Garcia için savcılık 22 -55 yıl arası hapis istedi ancak mahkeme, Garcia'ya 16 yıl hapis cezası verdi.
Amerika Birleşik Devletleri'nde 17 yaşındaki öğrenci Jonathan Martinez-Garcia, öğretmenine sınıfta saldırdığı ve tecavüz etmeye çalıştığı gerekçesiyle 16 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Amerika Birleşik Devletleri Las Vegas'ta 17 yaşındaki öğrenci Jonathan Martinez-Garcia, öğretmenine sınıfta saldırdığı ve tecavüz etmeye çalıştığı gerekçesi ile 16 yıl hapis cezası aldı.

 

BAYILTANA KADAR DÖVÜP ÖLDÜRMEKLE TEHDİT ETTİ
Garcia isimli öğrenci, Nisan 2022 yılında öğretmenini notları hakkında konuşmak bahanesi ile kandırdı. Garcia öğretmenini zorla sınıfa doğru götürüp önce bayıltana kadar dövdü. Gözü dönmüş öğrenci, daha sonra yarı çıplak bir şekilde kendine gelen öğretmenini bağırması halinde boğazını kesmekle tehdit etti.

 

MAHKEMEDE SÜREKLİ SIRITTI
Saldırıya ait görüntülerde Garcia'nın saldırıdan bir buçuk saat sonra okuldan çıktığı görülüyor. Geçen hafta görülen davada Garcia'nın mahkemede rahat tavırları ve sürekli sırıtması dikkat çekti.

 

16 YIL HAPSE ÇARPTIRILDI
Darp, tecavüz, adam öldürmeye ve teşebbüs suçlarından yargılanan Garcia için savcılık 22 -55 yıl arası hapis istedi ancak mahkeme, Garcia'ya 16 yıl hapis cezası verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.