İsrail Karşıtı Almanlar Sokaklar'da Pasoportlarını Yırtıyor

GÜNDEM 11.12.2023 - 15:54, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1052+ kez okundu.
 

İsrail Karşıtı Almanlar Sokaklar'da Pasoportlarını Yırtıyor

Almanya'da Filistinlilerle dayanışma için düzenlenen yürüyüşte bir adam, ülkesinin İsrail'e olan desteğine öfke kustu.

İsrail'in Filistin halkına uyguladığı zulüm durmuyor... 7 Ekim'den bu yana Gazze'ye bomba yağdıran ve açık hava hapishanesine çeviren İsrail, kalıcı ateşkese kulağını tıkamış durumda. Dünyadan yükselen sesleri duymayan ve binlerce masumu öldüren İsrail'e tepkiler sürüyor. Gazzeli vatandaşlar için dünyanın dört bir yanında sokaklara dökülenler, kalıcı ateşkes istiyor. Sokağa çıkan ve Filistin için yürüyen Almanlar, İsrail'e verilen desteği reddettiklerini açıkladı. Pasaportunu yırttı Almanya'da Filistinlilerle dayanışma için düzenlenen yürüyüşte bir adam, ülkesinin savaş suçlusu İsrail'e desteğine tepkisini göstermek için pasaportunu yırttı. Bu hareketi, yürüyüş güzergahı üzerinde bulunan katliam destekçisi Starbucks'ın şubesi önüne geldiğinde yaptı. O esnada, etrafındaki kalabalığa "Alman vatandaşı olmaktan utanıyorum." dedi.
Almanya'da Filistinlilerle dayanışma için düzenlenen yürüyüşte bir adam, ülkesinin İsrail'e olan desteğine öfke kustu.

İsrail'in Filistin halkına uyguladığı zulüm durmuyor...

7 Ekim'den bu yana Gazze'ye bomba yağdıran ve açık hava hapishanesine çeviren İsrail, kalıcı ateşkese kulağını tıkamış durumda.

Dünyadan yükselen sesleri duymayan ve binlerce masumu öldüren İsrail'e tepkiler sürüyor.


Gazzeli vatandaşlar için dünyanın dört bir yanında sokaklara dökülenler, kalıcı ateşkes istiyor.

Sokağa çıkan ve Filistin için yürüyen Almanlar, İsrail'e verilen desteği reddettiklerini açıkladı.

Pasaportunu yırttı

Almanya'da Filistinlilerle dayanışma için düzenlenen yürüyüşte bir adam, ülkesinin savaş suçlusu İsrail'e desteğine tepkisini göstermek için pasaportunu yırttı.

Bu hareketi, yürüyüş güzergahı üzerinde bulunan katliam destekçisi Starbucks'ın şubesi önüne geldiğinde yaptı. O esnada, etrafındaki kalabalığa "Alman vatandaşı olmaktan utanıyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.