Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Kızına İntihar Mesajı Atıp 4. Kattan Atladı!

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.07.2025 - 13:11, Güncelleme: 20.07.2025 - 13:11
 

Kızına İntihar Mesajı Atıp 4. Kattan Atladı!

Beylikdüzü'nde kızına intihar edeceğine dair bir mesaj gönderen kadın, daha sonra 4'üncü kattan aşağı atladı. Mesajın ardından eve gelip olayı gören genç kız sinir krizi geçirdi. Sağlık ekiplerinin ambulansa taşırken düşürdüğü kadın, hastanedeki müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

İstanbul'un Beylikdüzü ilçesine bağlı Adnan Kahveci Mahallesi'nde yer alan bir apartmanda dün akşam saat 22.15 sıralarında yürek yakan bir intihar olayı yaşandı. İddiaya göre, bir süredir psikolojik sorunlar yaşayan alkollü kadın, kız çocuğuna kendi hayatına son vereceğine dair bir mesaj attı.   4'ÜNCÜ KATTAN KENDİNİ AŞAĞI BIRAKTI Annesinden gelen mesajla panikleyen genç kadın, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kadının yaşadığı binaya gelen ekipler, kadını vazgeçirmek için ikna etmeye çalıştı. 45 yaşındaki kadın, ekiplerin kendisini ikna etmeye çalıştığı sırada kendisini 4'üncü kattan aşağıya attı.   HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ Ağır yaralanan kadın, olay yerindeki sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldığı sırada yere düşürüldü. N.G'nin, tüm müdahalelere rağmen kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi.   KIZI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ Yaşanan o anlar ise çevredekiler tarafından cep telefonu kamerası ile saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde, kadının 4'ncü kattaki evinin camından sarktığı ve sonrasında ise kendisini aşağıya bıraktığı anlar yer aldı. Mesaj üzerine olay yerine gelen kadının kızı ise sinir krizi geçirdi. Polis ekiplerinin olayla ilgili incelemesinin sürdüğü öğrenildi.
Beylikdüzü'nde kızına intihar edeceğine dair bir mesaj gönderen kadın, daha sonra 4'üncü kattan aşağı atladı. Mesajın ardından eve gelip olayı gören genç kız sinir krizi geçirdi. Sağlık ekiplerinin ambulansa taşırken düşürdüğü kadın, hastanedeki müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

İstanbul'un Beylikdüzü ilçesine bağlı Adnan Kahveci Mahallesi'nde yer alan bir apartmanda dün akşam saat 22.15 sıralarında yürek yakan bir intihar olayı yaşandı. İddiaya göre, bir süredir psikolojik sorunlar yaşayan alkollü kadın, kız çocuğuna kendi hayatına son vereceğine dair bir mesaj attı.

 

4'ÜNCÜ KATTAN KENDİNİ AŞAĞI BIRAKTI
Annesinden gelen mesajla panikleyen genç kadın, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kadının yaşadığı binaya gelen ekipler, kadını vazgeçirmek için ikna etmeye çalıştı. 45 yaşındaki kadın, ekiplerin kendisini ikna etmeye çalıştığı sırada kendisini 4'üncü kattan aşağıya attı.

 

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ
Ağır yaralanan kadın, olay yerindeki sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldığı sırada yere düşürüldü. N.G'nin, tüm müdahalelere rağmen kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi.

 

KIZI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ
Yaşanan o anlar ise çevredekiler tarafından cep telefonu kamerası ile saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde, kadının 4'ncü kattaki evinin camından sarktığı ve sonrasında ise kendisini aşağıya bıraktığı anlar yer aldı. Mesaj üzerine olay yerine gelen kadının kızı ise sinir krizi geçirdi. Polis ekiplerinin olayla ilgili incelemesinin sürdüğü öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.