Kim Kardashian markalı İç Çamaşırı Sevkiyatında Milyonlarca Dolarlık Kokain Yakalandı

Uyuşturucu (T.D.N) - Turkish Daily News | 28.06.2026 - 16:29, Güncelleme: 28.06.2026 - 16:29
 

Kim Kardashian markalı İç Çamaşırı Sevkiyatında Milyonlarca Dolarlık Kokain Yakalandı

İngiltere’de sınır ekipleri, Skims ürünlerini taşıyan bir TIR’da yaklaşık 90 kilogram kokain ele geçirdi. Polonyalı şoförün, uyuşturucuyu özel hazırlanmış gizli bölmede sakladığı ve sevkiyatın yasal olduğu belirtildi.

İngiltere’de dikkat çeken bir uyuşturucu operasyonunda, Kim Kardashian’ın sahibi olduğu Skims markasına ait ürünleri taşıyan bir kamyonda milyonlarca dolarlık kokain bulundu. Kim Kardashian markalı iç çamaşırı sevkiyatında milyonlarca dolarlık kokain yakalandı İngiltere Ulusal Suç Ajansı’nın açıklamasına göre, Polonya vatandaşı 40 yaşındaki Jakub Jan Konkel, Hollanda’dan aldığı 28 paletlik iç çamaşırı ve giyim ürününü İngiltere’ye taşırken yakalandı.  Kamyon, Essex bölgesindeki Harwich Limanı’na ulaştığında sınır görevlileri tarafından şüphe üzerine durduruldu. X-ray taramasında aracın arka bölümünde gizli bir düzenek tespit edilirken, yapılan detaylı aramada yaklaşık 90 kilogram kokain ele geçirildi.  Kim Kardashian markalı iç çamaşırı sevkiyatında milyonlarca dolarlık kokain yakalandı Yetkililer, uyuşturucunun piyasa değerinin yaklaşık 8,4 milyon dolar olduğunu açıkladı. Özel Bölmeye Yerleştirmiş Soruşturma kapsamında, şoförün yolculuk sırasında teslim aldığı uyuşturucuyu kamyonun arka kapılarındaki özel bölmeye yerleştirdiği belirlendi.  İlk ifadesinde suçlamaları reddeden Konkel’in daha sonra 4 bin 500 Euro karşılığında kaçakçılığı kabul ettiği öğrenildi. Yetkililer ayrıca, Skims sevkiyatının tamamen yasal olduğunu, markanın ve yükü gönderen şirketlerin olayla bağlantısının bulunmadığını vurguladı.  İngiliz mahkemesi, Konkel’i 13 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırdı.
İngiltere’de sınır ekipleri, Skims ürünlerini taşıyan bir TIR’da yaklaşık 90 kilogram kokain ele geçirdi. Polonyalı şoförün, uyuşturucuyu özel hazırlanmış gizli bölmede sakladığı ve sevkiyatın yasal olduğu belirtildi.

İngiltere’de dikkat çeken bir uyuşturucu operasyonunda, Kim Kardashian’ın sahibi olduğu Skims markasına ait ürünleri taşıyan bir kamyonda milyonlarca dolarlık kokain bulundu.

Kim Kardashian markalı iç çamaşırı sevkiyatında milyonlarca dolarlık kokain yakalandı

İngiltere Ulusal Suç Ajansı’nın açıklamasına göre, Polonya vatandaşı 40 yaşındaki Jakub Jan Konkel, Hollanda’dan aldığı 28 paletlik iç çamaşırı ve giyim ürününü İngiltere’ye taşırken yakalandı. 

Kamyon, Essex bölgesindeki Harwich Limanı’na ulaştığında sınır görevlileri tarafından şüphe üzerine durduruldu.

X-ray taramasında aracın arka bölümünde gizli bir düzenek tespit edilirken, yapılan detaylı aramada yaklaşık 90 kilogram kokain ele geçirildi. 

Kim Kardashian markalı iç çamaşırı sevkiyatında milyonlarca dolarlık kokain yakalandı

Yetkililer, uyuşturucunun piyasa değerinin yaklaşık 8,4 milyon dolar olduğunu açıkladı.

Özel Bölmeye Yerleştirmiş
Soruşturma kapsamında, şoförün yolculuk sırasında teslim aldığı uyuşturucuyu kamyonun arka kapılarındaki özel bölmeye yerleştirdiği belirlendi. 

İlk ifadesinde suçlamaları reddeden Konkel’in daha sonra 4 bin 500 Euro karşılığında kaçakçılığı kabul ettiği öğrenildi.

Yetkililer ayrıca, Skims sevkiyatının tamamen yasal olduğunu, markanın ve yükü gönderen şirketlerin olayla bağlantısının bulunmadığını vurguladı. 

İngiliz mahkemesi, Konkel’i 13 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.