İzmir CHP'li Menderes Belediyesi'ne Operasyon

(DHA) - DEMİRÖREN HABER AJANSI | 04.08.2026 - 13:16, Güncelleme: 04.08.2026 - 13:16
 

İzmir CHP'li Menderes Belediyesi'ne Operasyon

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen 'rüşvet' ve 'irtikap' soruşturması kapsamında aralarında Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek'in de yer aldığı 21 kişi gözaltına alındı.

CHP'li belediyelerin rüşvet ve yolsuzluk çarkı deşifre olmaya devam ediyor.  Özgür Özel kurduğu parti ile CHP'den ayrıldı ancak seçim zamanı desteklediği belediye başkanları, rüşvetten gözaltına alınıyor.  Rüşvet ve yolsuzlukları deşifre olan belediye başkanlarından biri daha bu sabah gözaltına alındı.  İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen "rüşvet" ve "irtikap" soruşturması kapsamında operasyon düzenlendi.   SUÇ LİSTESİ KABARIK İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturmada, 'Suç işlemek amacıyla örgüt kurma', "Suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olma', 'Rüşvet', 'İrtikap', 'Resmi belgede sahtecilik', 'Görevi kötüye kullanma' ve 'İmar kirliliğine neden olma' suçlarını işledikleri belirlenen şüphelilere yönelik çalışma başlatıldı. İLKAY ÇİÇEK GÖZALTINDA Soruşturma kapsamında Belediye Başkanı İlkay Çiçek'in de aralarında bulunduğu 16 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. Düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda Başkan Çiçek'in de aralarında bulunduğu 13 kişi gözaltına alındı. 3 KİŞİ ARANIYOR Diğer 3 şüphelinin yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.   KONUTUNDA ARAMA YAPILIYOR Çiçek'in konutu ve belediyede arama çalışmaları sürüyor. Gözaltına alınan kişilerin emniyetteki işlemlerinin ise devam ettiği öğrenildi.
İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen 'rüşvet' ve 'irtikap' soruşturması kapsamında aralarında Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek'in de yer aldığı 21 kişi gözaltına alındı.

CHP'li belediyelerin rüşvet ve yolsuzluk çarkı deşifre olmaya devam ediyor. 

Özgür Özel kurduğu parti ile CHP'den ayrıldı ancak seçim zamanı desteklediği belediye başkanları, rüşvetten gözaltına alınıyor. 

Rüşvet ve yolsuzlukları deşifre olan belediye başkanlarından biri daha bu sabah gözaltına alındı. 

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen "rüşvet" ve "irtikap" soruşturması kapsamında operasyon düzenlendi.

 

SUÇ LİSTESİ KABARIK
İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturmada, 'Suç işlemek amacıyla örgüt kurma', "Suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olma', 'Rüşvet', 'İrtikap', 'Resmi belgede sahtecilik', 'Görevi kötüye kullanma' ve 'İmar kirliliğine neden olma' suçlarını işledikleri belirlenen şüphelilere yönelik çalışma başlatıldı.


İLKAY ÇİÇEK GÖZALTINDA
Soruşturma kapsamında Belediye Başkanı İlkay Çiçek'in de aralarında bulunduğu 16 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

Düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda Başkan Çiçek'in de aralarında bulunduğu 13 kişi gözaltına alındı.

3 KİŞİ ARANIYOR
Diğer 3 şüphelinin yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

 

KONUTUNDA ARAMA YAPILIYOR
Çiçek'in konutu ve belediyede arama çalışmaları sürüyor.

Gözaltına alınan kişilerin emniyetteki işlemlerinin ise devam ettiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.