Paranın Satın Alamıyacağı Adalet Yoktur

SON DAKİKA 26.04.2024 - 14:45, Güncelleme: 26.04.2024 - 14:45 605 kez okundu.
 

Paranın Satın Alamıyacağı Adalet Yoktur

Kara para aklama ve dolandırıcılık suçlamasıyla aylardır hapis yatan Nihal Candan hakkında, 37 kiloya kadar düşmesi sonrası hakkında cezaevinde yaşamını sürdüremez kararı verildi.

Geçen yıl sosyal medya fenomenlerine yönelik düzenlenen dolandırıcılık ve kara para aklama operasyonlarına Nihal ve Bahar Candan kardeşler de dahil olmuştu. Ucuz araç vaadiyle çok sayıda kişiyi dolandıran çeteyle hareket ettikleri saptanan Candan kardeşler, gözaltına alınıp tutuklandı. Aylardır tutuklu bulunan Candan kardeşlerle ilgili geçtiğimiz gün yeni bir gelişme yaşandı. Cezaevinde yemek yememeye başladı: 37 kiloya kadar düştü Hapishane koşullarına alışamadıkları iddia edilen Candan kardeşlerden Nihal Candan, tutuklanmasını protesto etmek için cezaevinde yemek yememeye başladı. Posta'nın aktardığına göre; bir süre sonra yeme alışkanlığı bozulan Nihal Candan'a 'anoreksiya nevroza' adı verilen hastalık teşhisi konuldu. Ayrıca Nihal Candan'ın 37 kiloya kadar düştüğü ve psikolojisinin de bozuk olduğu belirtildi. Doktorlar cezaevinde devam edemez dedi: Tahliyesine karar verildi Yaşananlar sonrası dün hastaneye kaldırılan Candan için doktorlar cezaevinde tedavisine devam edilemeyeceği yönünde görüş bildirdi. Durumu değerlendiren mahkeme, Candan'ın tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edilmesine karar verdi. Nihal Candan'ın bugün saat 17.00'de tahliye edilmesini beklediklerini belirten Candan kardeşlerin avukatı Kasım Ergün, "Beklediğimiz bir karardı. Tedavisine hastane ortamında devam edilecek." dedi.  
Kara para aklama ve dolandırıcılık suçlamasıyla aylardır hapis yatan Nihal Candan hakkında, 37 kiloya kadar düşmesi sonrası hakkında cezaevinde yaşamını sürdüremez kararı verildi.

Geçen yıl sosyal medya fenomenlerine yönelik düzenlenen dolandırıcılık ve kara para aklama operasyonlarına Nihal ve Bahar Candan kardeşler de dahil olmuştu.

Ucuz araç vaadiyle çok sayıda kişiyi dolandıran çeteyle hareket ettikleri saptanan Candan kardeşler, gözaltına alınıp tutuklandı.

Aylardır tutuklu bulunan Candan kardeşlerle ilgili geçtiğimiz gün yeni bir gelişme yaşandı.


Cezaevinde yemek yememeye başladı: 37 kiloya kadar düştü

Hapishane koşullarına alışamadıkları iddia edilen Candan kardeşlerden Nihal Candan, tutuklanmasını protesto etmek için cezaevinde yemek yememeye başladı.

Posta'nın aktardığına göre; bir süre sonra yeme alışkanlığı bozulan Nihal Candan'a 'anoreksiya nevroza' adı verilen hastalık teşhisi konuldu.

Ayrıca Nihal Candan'ın 37 kiloya kadar düştüğü ve psikolojisinin de bozuk olduğu belirtildi.


Doktorlar cezaevinde devam edemez dedi: Tahliyesine karar verildi

Yaşananlar sonrası dün hastaneye kaldırılan Candan için doktorlar cezaevinde tedavisine devam edilemeyeceği yönünde görüş bildirdi.

Durumu değerlendiren mahkeme, Candan'ın tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edilmesine karar verdi.

Nihal Candan'ın bugün saat 17.00'de tahliye edilmesini beklediklerini belirten Candan kardeşlerin avukatı Kasım Ergün, "Beklediğimiz bir karardı. Tedavisine hastane ortamında devam edilecek." dedi.

 

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.