Cage'in Oğlu Weston Cage Annesini Dövdü

GÜNDEM 06.05.2024 - 12:40, Güncelleme: 06.05.2024 - 15:08 628 kez okundu.
 

Cage'in Oğlu Weston Cage Annesini Dövdü

Nicolas Cage'nin oğlu Weston Cage, annesi Christina Fulton'ı dövdü. Olayla ilgili polis soruşturma başlattı.

Dünyaca ünlü aktör Nicolas Cage'nin 33 yaşındaki oğlu Weston, annesi Christina Fulton'a uyguladığı şiddet yüzünden aranıyor. İddialara göre, anne-oğul arasında başlayan sözlü tartışma, fiziksel etkileşime döndü. Olay günü polisler eve geldiğinde, Weston'un gitmiş olduğunu gördü. Şiddetti reddetti 28 Nisan'da yaşanan olayın ardından, gelen ambulans ekipleri Fulton'u hastaneye götürmek istedi fakat Nicolas Cage'nin eski eşi bunu reddetti. Bu sebeple, kolluk kuvvetlerinin davanın ağır suç olarak değerlendirilip değerlendirilmeyeceğine karar vereceğini bildirdiler. Darp edildiği söylenen anne, tartışmayı yalanladı ve konunun mahremiyetini istedi. İlk olayı değil Müzisyen olan Weston Cage'in adı daha önce de kazalar ve şiddet olaylarıyla anılmıştı. Weston, ayrı yaşadığı eşi Hila Arounian'ı zimmetine 100.000 dolar geçirdiği iddiasıyla dava etmişti. İkiz kızlarını göremediğini iddia eden Weston, yasaklama emri çıkarmaya çalıştığı biliniyor.
Nicolas Cage'nin oğlu Weston Cage, annesi Christina Fulton'ı dövdü. Olayla ilgili polis soruşturma başlattı.

Dünyaca ünlü aktör Nicolas Cage'nin 33 yaşındaki oğlu Weston, annesi Christina Fulton'a uyguladığı şiddet yüzünden aranıyor.

İddialara göre, anne-oğul arasında başlayan sözlü tartışma, fiziksel etkileşime döndü.

Olay günü polisler eve geldiğinde, Weston'un gitmiş olduğunu gördü.


Şiddetti reddetti


28 Nisan'da yaşanan olayın ardından, gelen ambulans ekipleri Fulton'u hastaneye götürmek istedi fakat Nicolas Cage'nin eski eşi bunu reddetti.

Bu sebeple, kolluk kuvvetlerinin davanın ağır suç olarak değerlendirilip değerlendirilmeyeceğine karar vereceğini bildirdiler.

Darp edildiği söylenen anne, tartışmayı yalanladı ve konunun mahremiyetini istedi.


İlk olayı değil

Müzisyen olan Weston Cage'in adı daha önce de kazalar ve şiddet olaylarıyla anılmıştı.

Weston, ayrı yaşadığı eşi Hila Arounian'ı zimmetine 100.000 dolar geçirdiği iddiasıyla dava etmişti. İkiz kızlarını göremediğini iddia eden Weston, yasaklama emri çıkarmaya çalıştığı biliniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.