Muayene Olmaya Giden Doktora Kötü Davranan Doktor Sopa Yedi

GÜNDEM 02.05.2024 - 16:39, Güncelleme: 02.05.2024 - 16:54 838 kez okundu.
 

Muayene Olmaya Giden Doktora Kötü Davranan Doktor Sopa Yedi

Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne muayene için giden bir doktorla, muayene olmak istediği doktor arasındaki tartışma kavgaya döndü.

Sağlıkta şiddet bu defa doktorlar arasında gerçekleşti. Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Üroloji'ye muayene için gelen isminin açıklanmasını istemeyen bir doktorla muayene olmak istediği Doktor Uğur Semiz arasında tartışma çıktı. İki doktor arasında çıkan sözlü tartışma kısa bir süre sonra kavgaya dönerken, doktorlar birbirlerinden şikayetçi oldu. "Sağlık hakkında hukuki süreç başladı" Olayla ilgili açıklama yapan Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Fazıl Kulaklı, "Hastanemiz Üroloji Kliniğinde görevli Asistan Doktorumuz Uğur Semiz’e yapılan saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Saldırı hakkında hukuki süreç başlamıştır ve bu sürecin yakinen takipçisi olacağız.” dedi. "Görevi başındayken darbeildi" Giresun Tabip Odası ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Üroloji Ana Bilim Dalı Asistan hekimlerinden Dr. Uğur Semiz bugün saat 15.30 sularında görevi başındayken bir hastası tarafından darbedilmiştir. Hekim arkadaşımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunarız” açıklamasını yaptı. "Müdafaa hakkımı kullandım” İsmini açıklamak istemeyen doktor ise “Bir hekim olarak tedavi almaya gittim. En doğal hakkım olan sağlık hakkımdan mağdur bırakıldım. Mobing tehdit ve saldırıya uğradım ve nefsi müdafaa davranışında bulunarak olay yerinden çıktım ve tüm hukuksal haklarımı kullanacağım” dedi.
Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne muayene için giden bir doktorla, muayene olmak istediği doktor arasındaki tartışma kavgaya döndü.

Sağlıkta şiddet bu defa doktorlar arasında gerçekleşti.

Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Üroloji'ye muayene için gelen isminin açıklanmasını istemeyen bir doktorla muayene olmak istediği Doktor Uğur Semiz arasında tartışma çıktı.

İki doktor arasında çıkan sözlü tartışma kısa bir süre sonra kavgaya dönerken, doktorlar birbirlerinden şikayetçi oldu.

"Sağlık hakkında hukuki süreç başladı"

Olayla ilgili açıklama yapan Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Fazıl Kulaklı, "Hastanemiz Üroloji Kliniğinde görevli Asistan Doktorumuz Uğur Semiz’e yapılan saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Saldırı hakkında hukuki süreç başlamıştır ve bu sürecin yakinen takipçisi olacağız.” dedi.

"Görevi başındayken darbeildi"

Giresun Tabip Odası ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Üroloji Ana Bilim Dalı Asistan hekimlerinden Dr. Uğur Semiz bugün saat 15.30 sularında görevi başındayken bir hastası tarafından darbedilmiştir. Hekim arkadaşımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunarız” açıklamasını yaptı.

"Müdafaa hakkımı kullandım”

İsmini açıklamak istemeyen doktor ise “Bir hekim olarak tedavi almaya gittim. En doğal hakkım olan sağlık hakkımdan mağdur bırakıldım. Mobing tehdit ve saldırıya uğradım ve nefsi müdafaa davranışında bulunarak olay yerinden çıktım ve tüm hukuksal haklarımı kullanacağım” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.