Türkce Kuran Meali
Köşe Yazarı
Türkce Kuran Meali
 

Kuran-ı Kerim Meali

Aşağıda okuyacağınız Kuran-ı Kerim iniş sırasına göre sıralanmıştır.   Kuran-ı Kerim'i bilmediğiniz bir lisanda ne dediğini bilmeden Allah'tan sevap umarak okumayın vede anlamını bilmeden okuyanlar gibi olmayın.  Kuran'ı Kerim'in anlamı ve önemini bilerek ağır ağır düşünerek okuyun'ki Rabbimizin istediği gibi bir kul olun.    Unutmayın ki Mahşer de masalsı ( Hadis ) kitaplarından değil, Kuran-ı Kerim den sınav olacağız.   114 Süreden ibaret Kuran-ı Kerim'i Arap Dilinden Türkce Diline çevirisi ( Meal ) aslına tam uygun olarak uzun yıllar süren ( 13 yıl ) çalışmalarım sonucu hiç bir dünyalık kazanç gözetmeksizin tarafımdan meydana getirilmiş ve  Kuran sevdalısı İslama inanmış Kuran Müslümanı kardeşlerimin hizmetine sunulmuştur. Ayetlerin kısalığı veya uzunluğu rakamsal eksikliği sizi aldatmasın. Ayetler anlam ve ifadesi güçlü olması bakımından birlestirilmiştir veya ayrılmıştır. Saygılarımla. Prof.Dr. Sedat Kadiroğulları      
Ekleme Tarihi: 23 Şubat 2024 - Cuma
Türkce Kuran Meali

Kuran-ı Kerim Meali

Aşağıda okuyacağınız Kuran-ı Kerim iniş sırasına göre sıralanmıştır.
 
Kuran-ı Kerim'i bilmediğiniz bir lisanda ne dediğini bilmeden Allah'tan sevap umarak
okumayın vede anlamını bilmeden okuyanlar gibi olmayın. 
Kuran'ı Kerim'in anlamı ve önemini bilerek ağır ağır düşünerek okuyun'ki Rabbimizin istediği gibi bir kul olun. 

 
Unutmayın ki Mahşer de masalsı ( Hadis ) kitaplarından değil, Kuran-ı Kerim den sınav olacağız.
 
114 Süreden ibaret Kuran-ı Kerim'i Arap Dilinden Türkce Diline çevirisi ( Meal ) aslına tam uygun olarak uzun yıllar süren ( 13 yıl ) çalışmalarım sonucu hiç bir dünyalık kazanç gözetmeksizin tarafımdan meydana getirilmiş ve  Kuran sevdalısı İslama inanmış Kuran Müslümanı kardeşlerimin hizmetine sunulmuştur.

Ayetlerin kısalığı veya uzunluğu rakamsal eksikliği sizi aldatmasın.
Ayetler anlam ve ifadesi güçlü olması bakımından birlestirilmiştir veya ayrılmıştır.


Saygılarımla.

Prof.Dr. Sedat Kadiroğulları
 
 
 
Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.