Sedat Kadiroğulları
Köşe Yazarı
Sedat Kadiroğulları
 

Kuran-ı Kerim Üfürük Kitabı Değidir.

Yaratan Yüce Rabbimiz Olan Allah düğümlere üfürenlerin kötülüğünden, bu tip büyüvari hareketlerin kötülüğünden kendisine sığınmamızı Kuran’da söylerken, Kuran’ı üfürme gibi yollarda kullanmak ne büyük bir çelişkidir! Surelerin Arapça harfler kullanılarak yazıldığı muskalara, tılsımlara ve efsunlara kudsi, mübarek, dini bir obje havası verilmiş ve din namına özellikle halkın cahil kesimleri yüzyıllardır kandırılmıştır. Kuran’ın musikisi yerine manası, üfürülmesi yerine okunması, ölülere hitabı yerine canlılara hitabı asıl olmadıkça bu kaos, bu rezalet ne yazık ki devam edecektir.   KURAN-I KERİM..! Bizleri doğruya ulaştıran bir rehber (Huda) Yolumuzu aydınlatıcı bir ışık (Nur) Doğruyu yanlıştan ayıran bir ölçü (Furkan) İhtilaf içinde bocalayanlara bir delil (İlim) Tüm insanlık için bir mucize (Ayet) Kalplerinde manevi hastalık bulunanlara bir ilaç (Şifa) Sıkıntıdaki müminlere bir müjde (Büşra) Tüm insanlara bir öğüt ve hatırlatma (Zikr) Her şeyi detaylı olarak açıklayan bir yasa (Mufassal) Düşünenlere bir bilgelik kaynağı (Hikmet) Her şeyi açıklayan bir kitap (Tıbyan) Haklıyı belirleyen bir kanıt (Beyyine) Müminler için bir bağış (Rahmet) Geride kalmayıp ilerlemek isteyenler için bir uyarı (Zikra) Akleden müminler için apaçık bir kitap (Kitabul Mümin) Adalet arayan toplumlar için evrensel bir yasa (Hüküm) Peygamber’in risaletini devam ettiren ölümsüz bir elçi (Resul) Birbirine düşmüş insanları birleştirici bir ip (Hablullah) Müslümanlar için kıyamete dek yaşayan bir önder (İmam) Dirileri uyarsın diye gönderilen bir kitaptır. (Kuranun Mübin) İşte böyle niteliklere sahip olan Kuran’ın tüm bu niteliklerini gizlemek ve onu amacı dışında kullanmak için insanlardan ve cinlerden olan şeytanlar el ele vermişler ve ne yazık ki bu şeytani tuzaklarına insanların çoğunu düşürmüşlerdir. İnsanları ortak koşuculuğun ve zulmün karanlığından Allah’a imana ve adaletin aydınlığına çıkaracak bir rehber olan Allah’ın Kitabı’nı, yüzyıllardır sahtekârlar ve cahiller bir aspirin veya bir merhem gibi değerlendirmiş ve mikroplu üfürükleriyle istismar etmişlerdir. Allah’ın yüce kelamını basur, ishal, kabızlık gibi hastalıkları iyileştirmede büyüvari yöntemlerle kullanarak Kuran’a ihanet eden ve uydurdukları yalanları Allah adına halka yutturan üfürükçüler ve muskacılar, toplumumuza çok büyük zararlar vermişlerdir.   1.De ki: “Yarılan karanlıktan çıkan sabahın Rabbine ve yarılışlardan fışkırtıp oluşturan Rabbimize sığınırım. 2.Yarattıklarının şerrinden, Çöktüğü zaman karanlığın, Göz perdelenmesinin tutulduğu zaman, Ay'ın, battığı zaman, Güneş'in taştığı zaman, Şehvetin çok olduğu zaman, Yılanın ümit kırdığı zaman musibetin, Düğümlere üfleyip tüküren üfürükçülerin, Kıskandığı zaman hasetçinin şerrinden Rabbime sığınırım. Felak Suresi   Her Şeyin Doğrusunu Yanlız Yaratan Yüce ALLAH Bilir
Ekleme Tarihi: 27 Eylül 2023 - Çarşamba
Sedat Kadiroğulları

Kuran-ı Kerim Üfürük Kitabı Değidir.

Yaratan Yüce Rabbimiz Olan Allah düğümlere üfürenlerin kötülüğünden, bu tip büyüvari hareketlerin kötülüğünden kendisine sığınmamızı Kuran’da söylerken, Kuran’ı üfürme gibi yollarda kullanmak ne büyük bir çelişkidir! Surelerin Arapça harfler kullanılarak yazıldığı muskalara, tılsımlara ve efsunlara kudsi, mübarek, dini bir obje havası verilmiş ve din namına özellikle halkın cahil kesimleri yüzyıllardır kandırılmıştır. Kuran’ın musikisi yerine manası, üfürülmesi yerine okunması, ölülere hitabı yerine canlılara hitabı asıl olmadıkça bu kaos, bu rezalet ne yazık ki devam edecektir.

 

KURAN-I KERİM..!

Bizleri doğruya ulaştıran bir rehber (Huda)

Yolumuzu aydınlatıcı bir ışık (Nur)

Doğruyu yanlıştan ayıran bir ölçü (Furkan)

İhtilaf içinde bocalayanlara bir delil (İlim)

Tüm insanlık için bir mucize (Ayet)

Kalplerinde manevi hastalık bulunanlara bir ilaç (Şifa)

Sıkıntıdaki müminlere bir müjde (Büşra)

Tüm insanlara bir öğüt ve hatırlatma (Zikr)

Her şeyi detaylı olarak açıklayan bir yasa (Mufassal)

Düşünenlere bir bilgelik kaynağı (Hikmet)

Her şeyi açıklayan bir kitap (Tıbyan)

Haklıyı belirleyen bir kanıt (Beyyine)

Müminler için bir bağış (Rahmet)

Geride kalmayıp ilerlemek isteyenler için bir uyarı (Zikra)

Akleden müminler için apaçık bir kitap (Kitabul Mümin)

Adalet arayan toplumlar için evrensel bir yasa (Hüküm)

Peygamber’in risaletini devam ettiren ölümsüz bir elçi (Resul)

Birbirine düşmüş insanları birleştirici bir ip (Hablullah)

Müslümanlar için kıyamete dek yaşayan bir önder (İmam)

Dirileri uyarsın diye gönderilen bir kitaptır. (Kuranun Mübin)

İşte böyle niteliklere sahip olan Kuran’ın tüm bu niteliklerini gizlemek ve onu amacı dışında kullanmak için insanlardan ve cinlerden olan şeytanlar el ele vermişler ve ne yazık ki bu şeytani tuzaklarına insanların çoğunu düşürmüşlerdir. İnsanları ortak koşuculuğun ve zulmün karanlığından Allah’a imana ve adaletin aydınlığına çıkaracak bir rehber olan Allah’ın Kitabı’nı, yüzyıllardır sahtekârlar ve cahiller bir aspirin veya bir merhem gibi değerlendirmiş ve mikroplu üfürükleriyle istismar etmişlerdir. Allah’ın yüce kelamını basur, ishal, kabızlık gibi hastalıkları iyileştirmede büyüvari yöntemlerle kullanarak Kuran’a ihanet eden ve uydurdukları yalanları Allah adına halka yutturan üfürükçüler ve muskacılar, toplumumuza çok büyük zararlar vermişlerdir.

 

1.De ki: “Yarılan karanlıktan çıkan sabahın Rabbine ve yarılışlardan fışkırtıp oluşturan Rabbimize sığınırım.

2.Yarattıklarının şerrinden,
Çöktüğü zaman karanlığın,
Göz perdelenmesinin tutulduğu zaman,
Ay'ın, battığı zaman,
Güneş'in taştığı zaman,
Şehvetin çok olduğu zaman,
Yılanın ümit kırdığı zaman musibetin,
Düğümlere üfleyip tüküren üfürükçülerin,
Kıskandığı zaman hasetçinin şerrinden Rabbime sığınırım.

Felak Suresi

 

Her Şeyin Doğrusunu Yanlız Yaratan Yüce ALLAH Bilir

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.