Sedat Kadiroğulları
Köşe Yazarı
Sedat Kadiroğulları
 

Kuran-ı Kerim Dinimiz İslamın Tek Kaynağıdır

Kuran’da “Müslümanlara hükmeden, onları temsil eden sınıfların varlığına rastlayamazsınız. Kuran bu sınıfların hiçbirinden bahsetmez iken, halkın geniş bir bölümünün cami imamlarıyla, müftülerle, şeyhlerle dini yanlış bir şekilde yaşadıklarını görürüz.   Kuran-ı Kerim İslam dininin tek kaynağıdır. Kuran’ı tek kaynak kabul edip, anladığın lisanda ağır ağır düşüne düşüne okuyup Kuran İslamını yaşamaya ve anlamaya çalışmamız gerekir. Mezhepsel Hadis sünnet dinleri,  Dini Kuran-ı Kerim’den değil, mezheplerin efendilerinin anlattığı masallardan öğrenir. Günümüzde İslamın kutsalı Kuran dışında kalan mezhepsel hadis sünnet din imamları, şeyhleri, ve müftüleri İslam diye uydurdukları sünnet dinlerini temsil etmektedirler.   Uydurdukları Mezhepsel Hadis Sünnet Din düşüncesindeki Diyanet İşleri Başkanlığı, müftüleri, cami imamları, şeyhleri İslamın Kutsalı Kuran dini Müslüman sanmaktan kurtulun bunlara inanmayın.   Bilin ki dinimiz İslamın resmi temsilcisi sıfatlı dinci meslek kuruluşları yoktur.   Kendi güveninizi kazanın ve İslam dinine Kuran yönetemleri ile sahip çıkın.   Eskiden olsa  Sünnet hadis dinlerin yönetimleri altında mezhepçi düşünceye dil uzatsaydınız canınız tehlikeye girer  Kuran-ı Kerim’in yeterliliğini, mezheplerin sapkınlığını savunmanın karşılığı o yönetimlerde idam olur kellen,z giderdi.   Artık biz Kuran merkezli bir İslam anlayışını savunmak zorundayız. Bizlere düşen, seslerimizi çok daha kuvvetli bir şekilde yükseltip, İslamın kutsalı Kuran ayetlerini karanlıklara boğan mezhepçi hadis din zihniyettekilerinin İslama daha fazla sızmasını insanları kandırmasını önlemektir.  Ve böylelikle, insanla Kuran-ı Kerim’i birbiriyle çeliştiren mezhepçi zihniyetin İslamın kutsalı Kuran’dan  uzaklaştırdığı, hatta dinsizliğe ittiği kitlelerin önemli bir bölümü, umarız insanla, bilimle, mantıkla kol kola ilerleyen Kuran’ın anlattığı İslam’ı tanıştırır, din İslama yeniden ısındırır  ve kendi hatalarımızı tamir ederiz.   Eğer Kuran’ın anlattığı İslam’ı savunanlar, fırsatları değerlendirip üzerlerine düşeni canla başla yapmazlarsa; Kuran-ı Kerim ayetlerini para karşılığı, hocalar, mevlidhanlar, muska, büyü yapan sahtekâr hocalar, maddi ve manevi saf temiz kulları sömüren şeyhler, bu toplumun parasını, imanını daha uzun yıllar sömürmeye devam edeceklerdir.   Ne Mutlu Kuran- Kerim’i anladığı dilde okuyup değerlendirip Peygamberin öğretmenliğinde ALLAH yolunda olmak. Ne Mutlu Kuran ile Yasayıp Kuran Müslümanı olanlara..! Her şeyin doğrusunu yalnız yaratan Yüce ALLAH bilir.
Ekleme Tarihi: 17 Şubat 2024 - Cumartesi
Sedat Kadiroğulları

Kuran-ı Kerim Dinimiz İslamın Tek Kaynağıdır

Kuran’da “Müslümanlara hükmeden, onları temsil eden sınıfların varlığına rastlayamazsınız. Kuran bu sınıfların hiçbirinden bahsetmez iken, halkın geniş bir bölümünün cami imamlarıyla, müftülerle, şeyhlerle dini yanlış bir şekilde yaşadıklarını görürüz.

 

Kuran-ı Kerim İslam dininin tek kaynağıdır.

Kuran’ı tek kaynak kabul edip, anladığın lisanda ağır ağır düşüne düşüne okuyup Kuran İslamını yaşamaya ve anlamaya çalışmamız gerekir.


Mezhepsel Hadis sünnet dinleri,  Dini Kuran-ı Kerim’den değil, mezheplerin efendilerinin anlattığı masallardan öğrenir.

Günümüzde İslamın kutsalı Kuran dışında kalan mezhepsel hadis sünnet din imamları, şeyhleri, ve müftüleri İslam diye uydurdukları sünnet dinlerini temsil etmektedirler.

 

Uydurdukları Mezhepsel Hadis Sünnet Din düşüncesindeki Diyanet İşleri Başkanlığı, müftüleri, cami imamları, şeyhleri İslamın Kutsalı Kuran dini Müslüman sanmaktan kurtulun bunlara inanmayın.

 

Bilin ki dinimiz İslamın resmi temsilcisi sıfatlı dinci meslek kuruluşları yoktur.

 

Kendi güveninizi kazanın ve İslam dinine Kuran yönetemleri ile sahip çıkın.

 

Eskiden olsa  Sünnet hadis dinlerin yönetimleri altında mezhepçi düşünceye dil uzatsaydınız canınız tehlikeye girer  Kuran-ı Kerim’in yeterliliğini, mezheplerin sapkınlığını savunmanın karşılığı o yönetimlerde idam olur kellen,z giderdi.
 

Artık biz Kuran merkezli bir İslam anlayışını savunmak zorundayız.

Bizlere düşen, seslerimizi çok daha kuvvetli bir şekilde yükseltip, İslamın kutsalı Kuran ayetlerini karanlıklara boğan mezhepçi hadis din zihniyettekilerinin İslama daha fazla sızmasını insanları kandırmasını önlemektir.  Ve böylelikle, insanla Kuran-ı Kerim’i birbiriyle çeliştiren mezhepçi zihniyetin İslamın kutsalı Kuran’dan  uzaklaştırdığı, hatta dinsizliğe ittiği kitlelerin önemli bir bölümü, umarız insanla, bilimle, mantıkla kol kola ilerleyen Kuran’ın anlattığı İslam’ı tanıştırır, din İslama yeniden ısındırır  ve kendi hatalarımızı tamir ederiz.

 

Eğer Kuran’ın anlattığı İslam’ı savunanlar, fırsatları değerlendirip üzerlerine düşeni canla başla yapmazlarsa; Kuran-ı Kerim ayetlerini para karşılığı, hocalar, mevlidhanlar, muska, büyü yapan sahtekâr hocalar, maddi ve manevi saf temiz kulları sömüren şeyhler, bu toplumun parasını, imanını daha uzun yıllar sömürmeye devam edeceklerdir.
 

Ne Mutlu Kuran- Kerim’i anladığı dilde okuyup değerlendirip Peygamberin öğretmenliğinde ALLAH yolunda olmak.

Ne Mutlu Kuran ile Yasayıp Kuran Müslümanı olanlara..!



Her şeyin doğrusunu yalnız yaratan Yüce ALLAH bilir.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.