Kurtuluş Tayiz
Köşe Yazarı
Kurtuluş Tayiz
 

CHP-PKK Propagandasına Yenilmek…

Başkan Yeğin, Saymaz'a "her ne kadar jakuzi olmasa bile bu duş kabininin de jakuziden farkı yok" diye açıklamalarda bulunuyordu. Koskoca Belediye Başkanı "jakuzi yok abime duş kabini verelim" havasında, işportacı edasıyla medyaya belediyenin odalarını dolaştırıyordu. Istakoz, Maldivler derken jakuzi de CHP medyası için altın değerinde propaganda imkanına dönüştü. Biri yalan çıksa diğeri doğru çıkıyor, AK Parti de bu dar alanda topu çıkarmaya uğraşıp duruyor. Çok negatif ve yıpratıcı gündemler. CHP medyası, kulağının üstüne yatmasını iyi biliyor; Beşiktaş Belediyesi'nin yüzde yüz kusurlu olduğu kulüp yangınında 29 kişinin can vermesi, Antalya'da teleferik faciası umurlarında bile değil. Hayatını yitirenlere zerre kadar saygıları yok. Kamu yararı nerede? İktidar ve medyasının seçim öncesi psikolojik iklimden kurtulması, bu kısır döngüden çıkması gerekiyor. Kaybettirdiği seçim sandığında tescillenen propaganda ezberleri terk edilmeli artık. Yeni bir sürece girildiği görülmeli ve buna göre değişim yapılmalı. Doğru olan taraf aynı zamanda güçlü olan taraftır; AK Parti ve Cumhur İttifakı doğru olan taraftır; CHP'nin terör örgütü PKK/DEM ile girdiği yol Türkiye'yi bölünmeye, ayrıştırmaya ve büyük bir kaosa sürüklemeye dönük bir yoldur. Bu yol milletin yolu değildir. Ne sıkıntısı olursa olsun, hangi krizden geçerse geçsin millet bu yola asla prim vermez. Erdoğan'ın liderlik ettiği siyasi cephe tarihin doğru tarafındadır; iktidarın eli bu kadar güçlüyken CHP-PKK propagandasına yenilmek akıl alır gibi değil. Ve bu büyük bir trajedi olur.
Ekleme Tarihi: 18 Nisan 2024 - Perşembe
Kurtuluş Tayiz

CHP-PKK Propagandasına Yenilmek…

Başkan Yeğin, Saymaz'a "her ne kadar jakuzi olmasa bile bu duş kabininin de jakuziden farkı yok" diye açıklamalarda bulunuyordu.

Koskoca Belediye Başkanı "jakuzi yok abime duş kabini verelim" havasında, işportacı edasıyla medyaya belediyenin odalarını dolaştırıyordu.

Istakoz, Maldivler derken jakuzi de CHP medyası için altın değerinde propaganda imkanına dönüştü. Biri yalan çıksa diğeri doğru çıkıyor, AK Parti de bu dar alanda topu çıkarmaya uğraşıp duruyor. Çok negatif ve yıpratıcı gündemler.

CHP medyası, kulağının üstüne yatmasını iyi biliyor; Beşiktaş Belediyesi'nin yüzde yüz kusurlu olduğu kulüp yangınında 29 kişinin can vermesi, Antalya'da teleferik faciası umurlarında bile değil. Hayatını yitirenlere zerre kadar saygıları yok. Kamu yararı nerede?

İktidar ve medyasının seçim öncesi psikolojik iklimden kurtulması, bu kısır döngüden çıkması gerekiyor. Kaybettirdiği seçim sandığında tescillenen propaganda ezberleri terk edilmeli artık.

Yeni bir sürece girildiği görülmeli ve buna göre değişim yapılmalı. Doğru olan taraf aynı zamanda güçlü olan taraftır; AK Parti ve Cumhur İttifakı doğru olan taraftır; CHP'nin terör örgütü PKK/DEM ile girdiği yol Türkiye'yi bölünmeye, ayrıştırmaya ve büyük bir kaosa sürüklemeye dönük bir yoldur. Bu yol milletin yolu değildir. Ne sıkıntısı olursa olsun, hangi krizden geçerse geçsin millet bu yola asla prim vermez. Erdoğan'ın liderlik ettiği siyasi cephe tarihin doğru tarafındadır; iktidarın eli bu kadar güçlüyken CHP-PKK propagandasına yenilmek akıl alır gibi değil. Ve bu büyük bir trajedi olur.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.