Özgür Özel'in ağır küfrettiği, kendi belediye başkanına; "alçak", "s.tir git", "p.ç." dediği ortaya çıktı, hiçbir şey olmadı.
Çıktı bir de "evet ettim, ama sorun bakalım neden ettim!.." dedi ve alkışladılar, partisinde itibar kazandı!
Yazdık, "CHP'li vekillerden ve medyasından; "ağzına sağlık" diyenler, tebrik edenler oldu.
Ve şunu dedik; "Özgür Özel rüştünü ispatlamıştır. Bu küfürlerden sonra CHP genel başkanı doğal cumhurbaşkanı adayıdır. Geçmiş olsun Eko!.."
Yine komiklikler ironi mizah falan dediler yazdıklarımıza.
Ama hiç de öyle değil. CHP'nin medyası ve anketçilerine göre bunlar doğru!
Efendim "Özür Özel'in Keçiören Belediye Başkanı'na attığı mesajları belki olumsuz etki yapar diye sızdırmışlar. Ama sızdırdıklarına pişman olmuşlar.
Neden mi?
CHP anket yaptırmış.
Anketçiye göre; "alçak", "köpek", "s.tir git", "yalaka", "p.ç." diyen Özgür Özel partiden ve tabanından büyük destek almış. Bu pazar seçim olsaymış, CHP birinci parti olarak iktidardaymış!?
Demek ki, "p.ç." ve "bozuk tohum" kişilik tespiti ile ilgili analizlermiş.., "soy, sop, ana, baba" vesaire ile ilgili değilmiş!?..
Nitekim CHP'nin oyu artmış!
Tamam o zaman, madem yarıyor, CHP'nin Eko'suna yönelik yüzyılın yolsuzluk davası için büyük bir fırsat bu.
Daha önce naçizane bir teklifte bulunmuştum.
"Ekrem İmamoğlu çıksın, "evet yaptım, ama sorun bakalım neden yaptım" deyip tek tek sıvacısını, kasasını, bantçısını, rüşvet ağını anlatsın, itirafçı olsun. Etkin pişmanlıktan faydalansın. Büyük destek çıkarlar." demiştim.
"İşte benim başkanım", "mertçe cesurca itiraf ediyor" falan derler. "Ne güzel de götürmüş" diyen çıkar. Madalya takan bile olur. (Valiye it demek, tatile gitmek yakışıyor, etkin pişmanlık da yakışır!..)
Ardından bir anket daha.., bi'de bakmışsın ki CHP'nin oyları "yüzde 60'a" dayanmış!
Fikren, zikren ve hatta zortingen iktidardasın.
Öyle değil miydi zaten. Para kuleleri ortaya çıktıktan sonra, yüzyılın yolsuzluk davası başlayınca, sıvacılar bantçılar rantçılar ortaya saçılınca CHP oyunu arttırmamış mıydı?
Rüşvet, baklava kutusu, kadayıf dolması CHP'ye iyi geliyor belli ki.
Genel Başkanı, "alçak", "köpek", "s.tir git", "yalaka", "p.ç." deyince CHP'nin zaten oyu artıyor.
O zaman durmak yok, yalan talana yolsuzluğa, rüşvete ve küfre devam!
