YANGINDAN EŞİNİ KURTARDI KENDİ YANARAK ÖLDÜ

GÜNDEM 30.12.2021 - 14:45, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 868+ kez okundu.
 

YANGINDAN EŞİNİ KURTARDI KENDİ YANARAK ÖLDÜ

İki katlı evde henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın sırasında eşini kurtaran adam, evde mahsur kaldı. Talihsiz adamın cansız bedenine ulaşıldı.

Bilecik'in Yenipazar ilçesi Kavacık köyünde Hatice ve Şevket Akkaya (64) çiftinin yaşadığı iki katlı evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Şevket Akkaya, kısa sürede büyüyen alevlerin arasından komşularının yardımıyla eşini kurtardıktan sonra evde mahsur kaldı.   CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine Yenipazar ve Gölpazarı belediyelerine bağlı itfaiye görevlileri, Orman İşletme Müdürlüğü, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Uzun süren çabalar sonucu söndürülen yangının ardından Şevket Akkaya'nın cansız bedenine ulaşıldı.   TEDAVİ ALTINA ALINDI Akkaya'nın cenazesi, Bursa Adli Tıp Kurumu morguna gönderilirken, Hatice Akkaya ise hastanede tedavi altına alındı.
İki katlı evde henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın sırasında eşini kurtaran adam, evde mahsur kaldı. Talihsiz adamın cansız bedenine ulaşıldı.

Bilecik'in Yenipazar ilçesi Kavacık köyünde Hatice ve Şevket Akkaya (64) çiftinin yaşadığı iki katlı evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Şevket Akkaya, kısa sürede büyüyen alevlerin arasından komşularının yardımıyla eşini kurtardıktan sonra evde mahsur kaldı.

 

CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI
Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine Yenipazar ve Gölpazarı belediyelerine bağlı itfaiye görevlileri, Orman İşletme Müdürlüğü, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Uzun süren çabalar sonucu söndürülen yangının ardından Şevket Akkaya'nın cansız bedenine ulaşıldı.

 

TEDAVİ ALTINA ALINDI
Akkaya'nın cenazesi, Bursa Adli Tıp Kurumu morguna gönderilirken, Hatice Akkaya ise hastanede tedavi altına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.