TÜRKİYE BÖYLE BİR KADIN SİYASETCİYİ HAK EDECEK NE YAPTI

10.05.2023 - 16:51, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2414+ kez okundu.
 

TÜRKİYE BÖYLE BİR KADIN SİYASETCİYİ HAK EDECEK NE YAPTI

Çanakkale'de konuşan Meral Akşener, mitingde eline aldığı süpürgeyle şaşırtan ifadeler kullandı. Akşener'in söyledikleri sonrası üslubu tepki çekti.

Türkiye, geleceğini şekillendirmek için sandık başına gidiyor. Seçimlere sayılı günler kala İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Çanakkale'de konuştu. Mitingde Akşener'den önce Ankara Belediye Başkanı Mansur Yavaş söz aldı. Mitingde eline süpürgeyi aldı Yavaş'ın ardından sözü alan Akşener, eline bir süpürge aldı. Eline süpürgeyi alan Akşener, daha sonra özellikle kadınlara seslendi. Tepki çeken sözler sarf eden Akşener, süpürgenin sapıyla ilgili bel altı bir göndermede bulundu. "Bak sapını söylemiyorum ha, sapıyla başka bir şey..." "Bak sapını söylemiyorum ha, sapıyla başka bir şey." ifadesiyle şaşkına çeviren Akşener, süpürgenin ucuyla iktidarı süpüreceklerini iddia etti. Her fırsatta kendisine yönelik çirkin ifadeler kullanıldığı iddiasıyla propaganda yapan Akşener, "Özellikle kadınlara sesleniyorum. Bu süpürgelerle bak sapını söylemiyorum ha, sapıyla başka bir şey. Ama ucuyla hayırlısıyla süpüreceğiz inşallah." dedi. Öte yandan Meral Akşener'in üslubu sosyal medyada eleştirilere neden oldu. Konuyla ilgili ifadelerini duyan vatandaşlar, Akşener'i üslubunu düzeltmeye davet etti.
Çanakkale'de konuşan Meral Akşener, mitingde eline aldığı süpürgeyle şaşırtan ifadeler kullandı. Akşener'in söyledikleri sonrası üslubu tepki çekti.

Türkiye, geleceğini şekillendirmek için sandık başına gidiyor.

Seçimlere sayılı günler kala İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Çanakkale'de konuştu.

Mitingde Akşener'den önce Ankara Belediye Başkanı Mansur Yavaş söz aldı.

Mitingde eline süpürgeyi aldı
Yavaş'ın ardından sözü alan Akşener, eline bir süpürge aldı.

Eline süpürgeyi alan Akşener, daha sonra özellikle kadınlara seslendi.

Tepki çeken sözler sarf eden Akşener, süpürgenin sapıyla ilgili bel altı bir göndermede bulundu.


"Bak sapını söylemiyorum ha, sapıyla başka bir şey..."
"Bak sapını söylemiyorum ha, sapıyla başka bir şey." ifadesiyle şaşkına çeviren Akşener, süpürgenin ucuyla iktidarı süpüreceklerini iddia etti.

Her fırsatta kendisine yönelik çirkin ifadeler kullanıldığı iddiasıyla propaganda yapan Akşener, "Özellikle kadınlara sesleniyorum. Bu süpürgelerle bak sapını söylemiyorum ha, sapıyla başka bir şey. Ama ucuyla hayırlısıyla süpüreceğiz inşallah." dedi.

Öte yandan Meral Akşener'in üslubu sosyal medyada eleştirilere neden oldu.

Konuyla ilgili ifadelerini duyan vatandaşlar, Akşener'i üslubunu düzeltmeye davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.