Turistleri hedef alan 3 kadın hırsız yakalandı!

GÜNDEM 14.10.2020 - 12:26, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1475+ kez okundu.
 

Turistleri hedef alan 3 kadın hırsız yakalandı!

İstanbul'da turistleri hedef alan, paralarını ve değerli eşyalarını yankesicilik yöntemiyle çalan 3 kadın şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerden birinin arabadan para çaldığı anlar güvenlik kameralarına yansırken, şüphelilerden 2'si tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliğine bağlı ekipler, 23 Eylül tarihinde Dolmabahçe Sarayı'ndan çıkan ABD'li aileye hırsızlık teşebbüsünde bulunan şüphelileri yakalamak için soruşturma başlattı. Yapılan soruşturmada şüphelilerin 2019 yılından bu yana 9 ayrı olaya karıştıkları belirlendi. Yankesicilik olaylarının meydana geldiği bölgelerde kamera çalışması yapan ekipler, olayları gerçekleştirenlerin 3 aynı kadın olduğunu ve kimliklerini tespit etti. Polis, Hatice Ö. (41), Yaren Ç. (23) ve Sevda Y.'yi (31) 7 Ekim günü gözaltına aldı. Asayiş Şube Müdürlüğüne getirilen Hatice Ö. ' nün 24, Yaren Ç. 'nin 76, Sevda Y.'nin 13 yankesicilik suçundan poliste kayıtları olduğu belirtildi. Şüphelilerin yankesicilik yöntemiyle turistlerden 9 farklı olayda toplamda 86 bin lira, 4 bin 100 dolar ve 65 bin liralık ziynet eşyası çaldıkları öğrenildi. Şubede işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan şüphelilerden Yaren Ç. serbest bırakılırken, diğer 2 kadın şüpheli ise tutuklandı.
İstanbul'da turistleri hedef alan, paralarını ve değerli eşyalarını yankesicilik yöntemiyle çalan 3 kadın şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerden birinin arabadan para çaldığı anlar güvenlik kameralarına yansırken, şüphelilerden 2'si tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliğine bağlı ekipler, 23 Eylül tarihinde Dolmabahçe Sarayı'ndan çıkan ABD'li aileye hırsızlık teşebbüsünde bulunan şüphelileri yakalamak için soruşturma başlattı. Yapılan soruşturmada şüphelilerin 2019 yılından bu yana 9 ayrı olaya karıştıkları belirlendi. Yankesicilik olaylarının meydana geldiği bölgelerde kamera çalışması yapan ekipler, olayları gerçekleştirenlerin 3 aynı kadın olduğunu ve kimliklerini tespit etti. Polis, Hatice Ö. (41), Yaren Ç. (23) ve Sevda Y.'yi (31) 7 Ekim günü gözaltına aldı.

Asayiş Şube Müdürlüğüne getirilen Hatice Ö. ' nün 24, Yaren Ç. 'nin 76, Sevda Y.'nin 13 yankesicilik suçundan poliste kayıtları olduğu belirtildi. Şüphelilerin yankesicilik yöntemiyle turistlerden 9 farklı olayda toplamda 86 bin lira, 4 bin 100 dolar ve 65 bin liralık ziynet eşyası çaldıkları öğrenildi. Şubede işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan şüphelilerden Yaren Ç. serbest bırakılırken, diğer 2 kadın şüpheli ise tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.