TAVİZCİ ÖĞRETMENİ ANADAN DOĞMA SOYUP DÖVDÜLER

GÜNDEM 15.09.2023 - 14:44, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1771+ kez okundu.
 

TAVİZCİ ÖĞRETMENİ ANADAN DOĞMA SOYUP DÖVDÜLER

Hindistan'da öğrencisine cinsel tacizde bulunduğu iddia edilen öğretmen, öfkeli vatandaşlar tarafından kıyafetleri çıkarılıp dövüldükten sonra polise teslim edildi. Olayın ardından öğrencinin başka bir öğretmen olan Vivek Paul tarafından ise tehdit edildiği iddia edildi. İki öğretmen hakkında dava açıldı.

Hindistan'da Shailendra Pandey isimli öğretmen üniversite sınavına hazırlanan kız öğrenciyi ders çalışma bahanesi ile bir kafeye çağırıp öğrencisini taciz etti. Pandey'in kız öğrenciyi taciz ettiğini gören vatandaşlar, öğretmeni dövdükten sonra tamamen çıplak bir şekilde soyarak polis merkezine götürdü.   DİĞER ÖĞRETMENİ TARAFINDAN TEHDİT EDİLDİ Olay ile ilgili açılan soruşturmada tacizci öğretmenin diğer arkadaşı Vivek Paul hakkında ise ise genç kızı tacizi birine anlatması halinde, bedelini ağır ödeyeceğini söyleyerek tehdit ettiği gerekçesi ile soruşturma açıldı.   KAFEYE ÇAĞIRIP TACİZ ETMİŞ Kız öğrenci şikayetinde, Vivek'in onu salı günü çalışma bahanesiyle bir kafeye çağırdığını ve müstehcen davranışta bulunduğunu ve buna itiraz ettiğini belirtti. Daha sonra diğer öğretmen Shailendra, bu durumu herhangi birine açıklarsa ciddi sonuçlarla karşılaşacağını söyleyerek kızı tehdit etti.   VATANDAŞLAR ÖĞRETMENİ ÇIRILÇIPLAK ETTİ İsmi açıklanmayan genç kızı olayı ailesine söyledi. Olaya şahit olan bir grup vatandaş, öğretmenlerden birini dövdü ve kıyafetlerini çıkardı. Tukoganj polis istasyonu sorumlusu Jitendra Singh Yadav, öğretmeni soyup döven kişilerin de polis tarafından tespit edildiğini söyledi. Öğretmenin şikayeti üzerine vatandaşlar hakkında da işlem yapılacak.   İŞTEN KOVULDULAR Enstitünün sözcüsü, böyle faaliyetlere sıfır tolerans politikaları olduğunu ve hatayı kabul etmiş çalışanına karşı sert önlemler aldıklarını ve hizmetten çıkardıklarını belirtti. Sözcü, sorumlu bir kurum olarak, yetkililerle tamamen iş birliği yaptıklarını belirtti.
Hindistan'da öğrencisine cinsel tacizde bulunduğu iddia edilen öğretmen, öfkeli vatandaşlar tarafından kıyafetleri çıkarılıp dövüldükten sonra polise teslim edildi. Olayın ardından öğrencinin başka bir öğretmen olan Vivek Paul tarafından ise tehdit edildiği iddia edildi. İki öğretmen hakkında dava açıldı.

Hindistan'da Shailendra Pandey isimli öğretmen üniversite sınavına hazırlanan kız öğrenciyi ders çalışma bahanesi ile bir kafeye çağırıp öğrencisini taciz etti. Pandey'in kız öğrenciyi taciz ettiğini gören vatandaşlar, öğretmeni dövdükten sonra tamamen çıplak bir şekilde soyarak polis merkezine götürdü.

 

DİĞER ÖĞRETMENİ TARAFINDAN TEHDİT EDİLDİ
Olay ile ilgili açılan soruşturmada tacizci öğretmenin diğer arkadaşı Vivek Paul hakkında ise ise genç kızı tacizi birine anlatması halinde, bedelini ağır ödeyeceğini söyleyerek tehdit ettiği gerekçesi ile soruşturma açıldı.

 

KAFEYE ÇAĞIRIP TACİZ ETMİŞ
Kız öğrenci şikayetinde, Vivek'in onu salı günü çalışma bahanesiyle bir kafeye çağırdığını ve müstehcen davranışta bulunduğunu ve buna itiraz ettiğini belirtti. Daha sonra diğer öğretmen Shailendra, bu durumu herhangi birine açıklarsa ciddi sonuçlarla karşılaşacağını söyleyerek kızı tehdit etti.

 

VATANDAŞLAR ÖĞRETMENİ ÇIRILÇIPLAK ETTİ
İsmi açıklanmayan genç kızı olayı ailesine söyledi. Olaya şahit olan bir grup vatandaş, öğretmenlerden birini dövdü ve kıyafetlerini çıkardı. Tukoganj polis istasyonu sorumlusu Jitendra Singh Yadav, öğretmeni soyup döven kişilerin de polis tarafından tespit edildiğini söyledi. Öğretmenin şikayeti üzerine vatandaşlar hakkında da işlem yapılacak.

 

İŞTEN KOVULDULAR
Enstitünün sözcüsü, böyle faaliyetlere sıfır tolerans politikaları olduğunu ve hatayı kabul etmiş çalışanına karşı sert önlemler aldıklarını ve hizmetten çıkardıklarını belirtti. Sözcü, sorumlu bir kurum olarak, yetkililerle tamamen iş birliği yaptıklarını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.