Şeytan Kalp Krizi Geçirdi

DOLANDIRICILIK 26.03.2024 - 12:31, Güncelleme: 26.03.2024 - 12:31 1095+ kez okundu.
 

Şeytan Kalp Krizi Geçirdi

Kamuoyunda Masalcı Cübbeli olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün yaşadığı kalp rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırıldığı açıklandı. Ünlü'nün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, kendisine anjiyo operasyonu yapılacağı da kaydedildi.

Yaptığı açıklamalarıyla zaman zaman gündem olan ve Cübbeli  olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, 2 yıl önce yaşadığı kalp rahatsızlığı nedeniyle ameliyat olmuştu. 2006 yılında baypass olan Ahmet Mahmut Ünlü, daha sonra yaptığı açıklamada 2008 ve 2018 yıllarında da iki kez stent takıldığını söylemişti. En son 2 yıl önce operasyon geçirmişti 2 yıl önce geçirdiği operasyonla kalbine 4 stent daha takılan Ünlü'nün sağlığıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Cübbeli Ahmet Hoca'nın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, dün hastaneye kaldırıldığı belirtildi. Bursa'da yapacağı programları iptal edilen Ünlü'nün, kalp rahatsızlığı yaşadığı aktarıldı.   Bir kez daha hastaneye kaldırıldı: Anjiyo yapılacak Yine açıklamada, Ünlü'ye anjiyo operasyonu yapılacağı duyuruldu. Ünlü'nün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: Cübbeli Ahmet Hoca kalp rahatsızlığından dolayı şu anda anjiyo operasyonu olacaktır, dolayısıyla yarın Bursa Sohbeti'ne gelemeyecektir, tüm çevrenize duyurmanızı rica ediyor.
Kamuoyunda Masalcı Cübbeli olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün yaşadığı kalp rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırıldığı açıklandı. Ünlü'nün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, kendisine anjiyo operasyonu yapılacağı da kaydedildi.

Yaptığı açıklamalarıyla zaman zaman gündem olan ve Cübbeli  olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, 2 yıl önce yaşadığı kalp rahatsızlığı nedeniyle ameliyat olmuştu.

2006 yılında baypass olan Ahmet Mahmut Ünlü, daha sonra yaptığı açıklamada 2008 ve 2018 yıllarında da iki kez stent takıldığını söylemişti.

En son 2 yıl önce operasyon geçirmişti

2 yıl önce geçirdiği operasyonla kalbine 4 stent daha takılan Ünlü'nün sağlığıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Cübbeli Ahmet Hoca'nın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, dün hastaneye kaldırıldığı belirtildi.

Bursa'da yapacağı programları iptal edilen Ünlü'nün, kalp rahatsızlığı yaşadığı aktarıldı.

 

Bir kez daha hastaneye kaldırıldı: Anjiyo yapılacak

Yine açıklamada, Ünlü'ye anjiyo operasyonu yapılacağı duyuruldu.

Ünlü'nün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Cübbeli Ahmet Hoca kalp rahatsızlığından dolayı şu anda anjiyo operasyonu olacaktır, dolayısıyla yarın Bursa Sohbeti'ne gelemeyecektir, tüm çevrenize duyurmanızı rica ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.