Saadet Partili Başkan Adayı ve Oğlunun Üzerine Ağaç Devrildi

KAZA 05.03.2024 - 14:57, Güncelleme: 05.03.2024 - 15:03 955+ kez okundu.
 

Saadet Partili Başkan Adayı ve Oğlunun Üzerine Ağaç Devrildi

Seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyareti yapan Saadet Partisi Burdur Belediye Başkan adayı Adnan Ersan ve oğlunun üzerine şiddetli rüzgar sebebiyle ağaç devrildi. Başkan adayının ayağı kırılırken, oğlunun durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

31 Mart yerel seçimleri öncesi esnaf ziyaretine çıkan Saadet Partisi Burdur Belediye Başkan Adayı Adnan Ersan ve oğlu Taha Ersan'ın üzerine şiddetli fırtına nedeni ile ağaç devrildi.   AĞACIN ALTINDAN ÇIKARILIP HASTANEYE KALDIRILDILAR İhbar üzerine bölgeye sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Adnan ve Taha Ersan itfaiye ekipleri tarafından ağacın altından çıkarıldı. Sağlık ekiplerince ilk müdahaleleri yapılan Adnan Ersan ve oğlu Burdur Devlet Hastanesine kaldırıldı.     OĞLUNUN SAĞLIK DURUMU CİDDİYETİNİ KORUYOR Adnan Ersan'ın ayağında kırık olduğu öğrenilirken, Taha Ersan'ın ise sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.     KARAMOLLAOĞLU'NDAN "GEÇMİŞ OLSUN" MESAJI Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, yaşanan olayın ardından sosyal medya hesabından mesaj yayınladı. Karamollaoğlu, "Seçim çalışmaları sırasında şiddetli rüzgar sebebiyle yaşanan kaza sonucu yaralanan Burdur Belediye Başkan Adayımız Adnan Ersan ve oğlu Taha Ersan'a geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum" dedi.
Seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyareti yapan Saadet Partisi Burdur Belediye Başkan adayı Adnan Ersan ve oğlunun üzerine şiddetli rüzgar sebebiyle ağaç devrildi. Başkan adayının ayağı kırılırken, oğlunun durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

31 Mart yerel seçimleri öncesi esnaf ziyaretine çıkan Saadet Partisi Burdur Belediye Başkan Adayı Adnan Ersan ve oğlu Taha Ersan'ın üzerine şiddetli fırtına nedeni ile ağaç devrildi.

 

AĞACIN ALTINDAN ÇIKARILIP HASTANEYE KALDIRILDILAR
İhbar üzerine bölgeye sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Adnan ve Taha Ersan itfaiye ekipleri tarafından ağacın altından çıkarıldı. Sağlık ekiplerince ilk müdahaleleri yapılan Adnan Ersan ve oğlu Burdur Devlet Hastanesine kaldırıldı.

 

 

OĞLUNUN SAĞLIK DURUMU CİDDİYETİNİ KORUYOR
Adnan Ersan'ın ayağında kırık olduğu öğrenilirken, Taha Ersan'ın ise sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

 

 

KARAMOLLAOĞLU'NDAN "GEÇMİŞ OLSUN" MESAJI
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, yaşanan olayın ardından sosyal medya hesabından mesaj yayınladı. Karamollaoğlu, "Seçim çalışmaları sırasında şiddetli rüzgar sebebiyle yaşanan kaza sonucu yaralanan Burdur Belediye Başkan Adayımız Adnan Ersan ve oğlu Taha Ersan'a geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum" dedi.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.