Papalık İslamı Ne Hale Getirdi

GÜNDEM 05.05.2024 - 11:51, Güncelleme: 05.05.2024 - 11:51 755 kez okundu.
 

Papalık İslamı Ne Hale Getirdi

Yarışmacılar, bisikletleriyle rahibin huzuruna çıktı. Bisikletleri kutsayan rahip, "Dünyanın her yerinden insanlar geliyor" dedi.

ABD'nin New York kentinde bisikletler için kutsama töreni düzenlendi. Törene, St. John the Divine Katedrali ev sahipliği yaptı. Düzenlenecek tur öncesi katılımcılar, bisikletleriyle katedrale giderek buradaki törene katıldı. Bisikletlere kutsama töreni Rahip Patrick Malloy, Amerikalıların bisikletlerini kutsadı. Katılımcıların birçoğunun kask ve yarış kıyafetleri giydiği görüldü. Malloy, "Dünyanın her yerinden insanlar geliyor. Bize çok iyi enerji sağlıyorlar. Bu enerji, belki de atletik olmalarından kaynaklanıyordur." dedi. 'Güvenli sürüş sağlıyor' inancı Her yıl gerçekleştirilen bu törende, bisikletler bir rahip tarafından kutsanıyor.Bu ritüelin, daha güvenli sürüş sağladığına inanılıyor. Yaklaşık 32 bin kişi, pazar günü yerel saatle sabah 07.30'den itibaren bisiklet sürmeye başlayacak.
Yarışmacılar, bisikletleriyle rahibin huzuruna çıktı. Bisikletleri kutsayan rahip, "Dünyanın her yerinden insanlar geliyor" dedi.

ABD'nin New York kentinde bisikletler için kutsama töreni düzenlendi.

Törene, St. John the Divine Katedrali ev sahipliği yaptı.

Düzenlenecek tur öncesi katılımcılar, bisikletleriyle katedrale giderek buradaki törene katıldı.


Bisikletlere kutsama töreni

Rahip Patrick Malloy, Amerikalıların bisikletlerini kutsadı. Katılımcıların birçoğunun kask ve yarış kıyafetleri giydiği görüldü.

Malloy, "Dünyanın her yerinden insanlar geliyor. Bize çok iyi enerji sağlıyorlar. Bu enerji, belki de atletik olmalarından kaynaklanıyordur." dedi.


'Güvenli sürüş sağlıyor' inancı

Her yıl gerçekleştirilen bu törende, bisikletler bir rahip tarafından kutsanıyor.Bu ritüelin, daha güvenli sürüş sağladığına inanılıyor.

Yaklaşık 32 bin kişi, pazar günü yerel saatle sabah 07.30'den itibaren bisiklet sürmeye başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.