OKUL İDARESİNİN HAKARET ETTİĞİ ÖĞENCİ TÜFEKLE OKUL BASTI

27.04.2023 - 14:37, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1808+ kez okundu.
 

OKUL İDARESİNİN HAKARET ETTİĞİ ÖĞENCİ TÜFEKLE OKUL BASTI

Pompalı tüfekle okuduğu okulu bastı! Şanlıurfa'da öğrenci dehşeti: 3 yaralı

Şanlıurfa'daki bir okulda silahlı saldırı dehşeti yaşandı. Okul idaresiyle ile tartışan öğrenci pompalı tüfekle okulu bastı. Giriş kapısı önünde rastgele etrafa ateş açan öğrenci, üç kişiyi yaraladı. Yaralılar, hastaneye kaldırılırken gözaltına alınan öğrenci ise emniyete götürüldü. Öte yandan saldırı anı cep telefonu kamerasına yansıdı. Son dakika: Şanlıurfa'daki bir okulda okuyan öğrenci pompalı tüfekle dehşet saçtı. Haliliye ilçesine bağlı Ulubağ Mahallesindeki özel Cezeri Akademi ve Teknoloji Kolejinde okuyan bir öğrenci, idare ile yaşadığı tartışmanın ardından pompalı tüfek alarak okulu bastı. 3 KİŞİ YARALANDI Giriş kapısı önünde rastgele etrafa ateş açan öğrenci, Müdür Yardımcısı Suat A., güvenlik görevlisi ve bir öğrencinin yaralanmasına neden oldu. Yaralılar, hastaneye kaldırılırken gözaltına alınan öğrenci ise emniyete götürüldü.
Pompalı tüfekle okuduğu okulu bastı! Şanlıurfa'da öğrenci dehşeti: 3 yaralı

Şanlıurfa'daki bir okulda silahlı saldırı dehşeti yaşandı. Okul idaresiyle ile tartışan öğrenci pompalı tüfekle okulu bastı. Giriş kapısı önünde rastgele etrafa ateş açan öğrenci, üç kişiyi yaraladı. Yaralılar, hastaneye kaldırılırken gözaltına alınan öğrenci ise emniyete götürüldü. Öte yandan saldırı anı cep telefonu kamerasına yansıdı.


Son dakika: Şanlıurfa'daki bir okulda okuyan öğrenci pompalı tüfekle dehşet saçtı. Haliliye ilçesine bağlı Ulubağ Mahallesindeki özel Cezeri Akademi ve Teknoloji Kolejinde okuyan bir öğrenci, idare ile yaşadığı tartışmanın ardından pompalı tüfek alarak okulu bastı.

3 KİŞİ YARALANDI
Giriş kapısı önünde rastgele etrafa ateş açan öğrenci, Müdür Yardımcısı Suat A., güvenlik görevlisi ve bir öğrencinin yaralanmasına neden oldu.

Yaralılar, hastaneye kaldırılırken gözaltına alınan öğrenci ise emniyete götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.