NBA oyuncusu cinsel ilişki randevusu ayarladığı kadını kabloyla boğarak öldürdü

GÜNDEM 22.12.2023 - 14:05, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 874+ kez okundu.
 

NBA oyuncusu cinsel ilişki randevusu ayarladığı kadını kabloyla boğarak öldürdü

24 Haziran 2021'de Basketbol Birinci Ligi ekiplerinden Ankara DSİ SK'da da oynayan Eski NBA oyuncusu Chance Comanche, 4 bin dolarlık cinsel ilişki randevusu ayarladığı kadını HDMI kablosuyla boğularak öldürüldü.

24 Haziran 2021'de Basketbol Birinci Ligi ekiplerinden Ankara DSİ SK (Yeni Mamak Spor) ile sözleşme imzalayan Eski NBA oyuncusu Chance Comanche, eski kız arkadaşıyla birlikte bir kadını kaçırıp boğarak öldürmekle suçlanıyor.   4 BİN DOLARLIK CİNSEL İLİŞKİ RANDEVUSU AYARLAMIŞ Comanche'nin, cinayet öncesinde kurbanla 4 bin dolarlık bir cinsel ilişki randevusu ayarladığı ve kadını HDMI kablosuyla boğularak öldürdüğü öne sürüldü. 3 SUÇTAN YARGILANACAK 27 yaşındaki Comanche ve Harnden, cinayet ve cinayet işlemek için komplo kurma suçlarından yargılanacak. Harnden için belirlenen kefalet 500 bin dolar.   TÜRKİYE'DE OYNAMIŞTI 24 Haziran 2021'de Basketbol Birinci Ligi ekiplerinden Ankara DSİ SK (Yeni Mamak Spor) ile sözleşme imzaladı. 21 Aralık'ta Bornova Belediyespor karşısında aldığı 24 sayı ve 16 ribauntla haftanın oyuncusu seçildi. Chanche Comanche, Arizona Wildcats ile geçirdiği kolej kariyeri sonrasında iki sezon G League'de forma giymiş ve devamında Avrupa kariyerine ülkemizde start vermişti. 2021-22 sezonunda Yeni Mamak Spor'da oynayan oyuncu, başkent ekibiyle 24 TBL maçında forma giymişti.
24 Haziran 2021'de Basketbol Birinci Ligi ekiplerinden Ankara DSİ SK'da da oynayan Eski NBA oyuncusu Chance Comanche, 4 bin dolarlık cinsel ilişki randevusu ayarladığı kadını HDMI kablosuyla boğularak öldürüldü.

24 Haziran 2021'de Basketbol Birinci Ligi ekiplerinden Ankara DSİ SK (Yeni Mamak Spor) ile sözleşme imzalayan Eski NBA oyuncusu Chance Comanche, eski kız arkadaşıyla birlikte bir kadını kaçırıp boğarak öldürmekle suçlanıyor.

 

4 BİN DOLARLIK CİNSEL İLİŞKİ RANDEVUSU AYARLAMIŞ
Comanche'nin, cinayet öncesinde kurbanla 4 bin dolarlık bir cinsel ilişki randevusu ayarladığı ve kadını HDMI kablosuyla boğularak öldürdüğü öne sürüldü.


3 SUÇTAN YARGILANACAK
27 yaşındaki Comanche ve Harnden, cinayet ve cinayet işlemek için komplo kurma suçlarından yargılanacak. Harnden için belirlenen kefalet 500 bin dolar.

 

TÜRKİYE'DE OYNAMIŞTI
24 Haziran 2021'de Basketbol Birinci Ligi ekiplerinden Ankara DSİ SK (Yeni Mamak Spor) ile sözleşme imzaladı. 21 Aralık'ta Bornova Belediyespor karşısında aldığı 24 sayı ve 16 ribauntla haftanın oyuncusu seçildi. Chanche Comanche, Arizona Wildcats ile geçirdiği kolej kariyeri sonrasında iki sezon G League'de forma giymiş ve devamında Avrupa kariyerine ülkemizde start vermişti. 2021-22 sezonunda Yeni Mamak Spor'da oynayan oyuncu, başkent ekibiyle 24 TBL maçında forma giymişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.