MERAL KARAR VER CHP'LİMİSİN YOKSA MHP'LİMİ

26.09.2022 - 12:10, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2139+ kez okundu.
 

MERAL KARAR VER CHP'LİMİSİN YOKSA MHP'LİMİ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in babasının siyasi görüşü ile ilgili çelişkili ifadeleri sosyal medyada gündem oldu.

İP'li Meral Akşener'in babasını anlattığı iki videodaki birbiri ile çelişen ifadeleri gündem oldu. Bir programda konuşan Akşener, babasını nanlatırken, ülkücü olduğunu ve ülkücülüğün abisi ile kendisine babasından geçtiğini ifade etti. Babam 60 ihtilaline kadar paşacıydı. 60 ihtilalinden sonra, ne olduğunu bilmiyoruz biz, Türkeşçi oldu. Aslında babamdan abime, abimden bana geçen bir durum. Hep Türk milliyetçiliği olan bir aileydik. Bir başka programda aynı Meral Akşener yine babasını anlatırken bu kez CHP'li olduğunu söyledi. Bu arada Cumhuriyet Halk Partisi benim babamın partisi
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in babasının siyasi görüşü ile ilgili çelişkili ifadeleri sosyal medyada gündem oldu.

İP'li Meral Akşener'in babasını anlattığı iki videodaki birbiri ile çelişen ifadeleri gündem oldu.

Bir programda konuşan Akşener, babasını nanlatırken, ülkücü olduğunu ve ülkücülüğün abisi ile kendisine babasından geçtiğini ifade etti.

Babam 60 ihtilaline kadar paşacıydı. 60 ihtilalinden sonra, ne olduğunu bilmiyoruz biz, Türkeşçi oldu. Aslında babamdan abime, abimden bana geçen bir durum. Hep Türk milliyetçiliği olan bir aileydik.

Bir başka programda aynı Meral Akşener yine babasını anlatırken bu kez CHP'li olduğunu söyledi.

Bu arada Cumhuriyet Halk Partisi benim babamın partisi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.