KÖRLER SAĞIRLAR VE UYKUCULAR BİRBİRİNİ AĞIRLADI

01.02.2022 - 11:50, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1901+ kez okundu.
 

KÖRLER SAĞIRLAR VE UYKUCULAR BİRBİRİNİ AĞIRLADI

Eski uykucu Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, Atatürkçü Düşünce Derneği'nin düzenlediği ödül törenine katıldı.

Eski uykucu tombaladan çıkma Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, Atatürkçü Düşünce Derneği'nin düzenlediği 2021 Yılı Yılın Atatürkçüsü Ödülleri Töreni'ne katıldı. Atatürkçü Düşünce Derneğince (ADD), ‘Yılın Atatürkçüsü Ödülleri’ne Uğur Dündar, Prof. Dr. Ataol Behramoğlu, Prof. Dr. Ahmet Saltık ve Müjdat Gezen layık görüldü.   Törende konuşan ADD Genel Başkanı Mustafa Hüsnü Bozkurt, Aksoy'un 31 Ocak 1990'da öldürüldüğünü anımsatarak, bu haftayı "Adalet ve Demokrasi Haftası" olarak kabul ettiklerini bildirdi. Aksoy'un, derneği kurmasından yaklaşık 8 ay sonra katledildiğini söyleyen Bozkurt, "Bu aziz millet, bu karanlığı mutlaka aydınlatacak, buna adım kadar eminim ve hiç kuşku duymuyorum;  Aksoy'un hayatının anlatıldığı kısa filmin izletilmesinin ardından "Yılın Atatürkçüsü" ödüllerine layık görülen isimler açıklandı. Basın alanında Uğur Dündar, edebiyat alanında Prof. Dr. Ataol Behramoğlu, bilim ve sağlık alanında Prof. Dr. Ahmet Saltık ve sanat alanında Müjdat Gezen, "Yılın Atatürkçüleri" seçildi. ‘Yılın Atatürkçüleri’, ödüllerini Sezer ve Toker'in elinden aldı. Toker de ödül alanları tebrik etti.  
Eski uykucu Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, Atatürkçü Düşünce Derneği'nin düzenlediği ödül törenine katıldı.

Eski uykucu tombaladan çıkma Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, Atatürkçü Düşünce Derneği'nin düzenlediği 2021 Yılı Yılın Atatürkçüsü Ödülleri Töreni'ne katıldı. Atatürkçü Düşünce Derneğince (ADD), ‘Yılın Atatürkçüsü Ödülleri’ne Uğur Dündar, Prof. Dr. Ataol Behramoğlu, Prof. Dr. Ahmet Saltık ve Müjdat Gezen layık görüldü.

 

Törende konuşan ADD Genel Başkanı Mustafa Hüsnü Bozkurt, Aksoy'un 31 Ocak 1990'da öldürüldüğünü anımsatarak, bu haftayı "Adalet ve Demokrasi Haftası" olarak kabul ettiklerini bildirdi.
Aksoy'un, derneği kurmasından yaklaşık 8 ay sonra katledildiğini söyleyen Bozkurt, "Bu aziz millet, bu karanlığı mutlaka aydınlatacak, buna adım kadar eminim ve hiç kuşku duymuyorum; 

Aksoy'un hayatının anlatıldığı kısa filmin izletilmesinin ardından "Yılın Atatürkçüsü" ödüllerine layık görülen isimler açıklandı.

Basın alanında Uğur Dündar, edebiyat alanında Prof. Dr. Ataol Behramoğlu, bilim ve sağlık alanında Prof. Dr. Ahmet Saltık ve sanat alanında Müjdat Gezen, "Yılın Atatürkçüleri" seçildi. ‘Yılın Atatürkçüleri’, ödüllerini Sezer ve Toker'in elinden aldı. Toker de ödül alanları tebrik etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.