İZMİR'DE İKİ GENÇ ADAM YANARAK ÖLDÜ

27.02.2022 - 23:43, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1765+ kez okundu.
 

İZMİR'DE İKİ GENÇ ADAM YANARAK ÖLDÜ

ir evde çıkan yangında biri 24, diğeri 20 yaşındaki iki genç, dumandan zehirlenerek hayatını kaybetti. Polis şimdi yangının çıkış nedenini araştırıyor.

Bugün saat 14.00 sıralarında İzmir’in Konak ilçesi Güzelyalı Mahallesi'nde bulunan 4 katlı bir apartmanın en üst katında, henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Evden yükselen dumanları görenler, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi.   BİRİ 20, DİĞERİ 24 YAŞINDAYDI İhbar üzerine gelen itfaiye ekipleri kısa sürede yangını söndürürken, polis de çevrede güvenlik önlemi aldı. Daireye giren ekipler, evde Sıtkı Korcan Öztim (24) ile Türkan Hazal Geboloğlu'nun (20) hayatını kaybettiğini belirledi.   YANGININ ÇIKIŞ SEBEBİ ARAŞTIRILIYOR Gençlerin cansız bedenleri, savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Ekipler, yangının çıkış sebebini belirlemek için çalışma başlattı.   YARIN DOĞUM GÜNÜYDÜ Öte yandan, hayatını kaybeden Sıtkı Korcan Öztim'in yarın, babasının ise bugün doğum günü olduğu öğrenildi.
ir evde çıkan yangında biri 24, diğeri 20 yaşındaki iki genç, dumandan zehirlenerek hayatını kaybetti. Polis şimdi yangının çıkış nedenini araştırıyor.

Bugün saat 14.00 sıralarında İzmir’in Konak ilçesi Güzelyalı Mahallesi'nde bulunan 4 katlı bir apartmanın en üst katında, henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Evden yükselen dumanları görenler, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi.

 

BİRİ 20, DİĞERİ 24 YAŞINDAYDI
İhbar üzerine gelen itfaiye ekipleri kısa sürede yangını söndürürken, polis de çevrede güvenlik önlemi aldı.

Daireye giren ekipler, evde Sıtkı Korcan Öztim (24) ile Türkan Hazal Geboloğlu'nun (20) hayatını kaybettiğini belirledi.

 

YANGININ ÇIKIŞ SEBEBİ ARAŞTIRILIYOR
Gençlerin cansız bedenleri, savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Ekipler, yangının çıkış sebebini belirlemek için çalışma başlattı.

 

YARIN DOĞUM GÜNÜYDÜ
Öte yandan, hayatını kaybeden Sıtkı Korcan Öztim'in yarın, babasının ise bugün doğum günü olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.