İşkenceyle öldürüp cesedini yakmaya çalıştı

CİNAYET 05.02.2024 - 19:28, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1950+ kez okundu.
 

İşkenceyle öldürüp cesedini yakmaya çalıştı

Konya'da çay ocağı işletmecisi Ali Osman Kurt, Yıldırım Uyan'ı işkence ederek öldürmüştü. Saldırgan, Uyan'a araçla çarptıktan sonra otomobile bindirdiği ve ahıra götürüp işkence yaptı. O dehşet anlarına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Korkunç olay, Konya'nın Güneysınır ilçesinde yaşandı. Çay ocağı işleten Ali Osman Kurt'un, meslektaşı Yıldırım Uyan'ı öldürdüğü olaya dair yeni detaylar da gün yüzüne çıkıyor. Saldırgan, ifadesinde Uyan'a çarptıktan sonra araca bindirerek ahıra götürdüğü ve 4 saat işkence yaptığını söyledi. Olayın gerçekleştiği anların güvenlik kamerası görüntüleri kan dondurdu.   OTOPSİ RAPORU, DEHŞETİ GÖZLER ÖNÜNE SERDİ Yıldırım Uyan'ın otopsi raporunda, vücudundaki bütün kemiklerin kırık; yüzü, omzu ve kalçasında da yanık olduğu saptandı.   "YAKMAYA ÇALIŞTIM AMA OLMADI" Cesedi yakmak istediğini itiraf eden Kurt, "Ölünce benzin alıp dağa götürdüm. İlçeye yaklaşık 10 kilometre uzakta bir yerde yakmaya çalıştım, ancak olmadı. Daha sonra onu orada bırakıp evden kazma ve kürek alıp tekrar bölgeye geldim. Yakmaya çalıştığım yerin 800 metre ilerisinde bir çukur kazarak gömdüm. Otomobilimin içerisindeki koltuktaki kumaşları ise yoğun kan olduğu için kendim kestim" dedi. Kurt, itirafının ardından Uyan'ın, cesedini gömdüğü yeri de polise gösterdi.   SALDIRI ANI GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI Olayın başladığı anlar, çevredeki bir güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Saldırganın, yol kenarında yürüyen Uyan'a, otomobiliyle çarpıp, ardından demir ve sopayla dövdüğü görüldü. Yaralı adamı sürükleyerek otomobile getiren Ali Osman Kurt, el ve ayaklarını bağladığı Uyan'ı yeniden sürükleyerek araca bindirdi. Saldırgan, sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Konya'da çay ocağı işletmecisi Ali Osman Kurt, Yıldırım Uyan'ı işkence ederek öldürmüştü. Saldırgan, Uyan'a araçla çarptıktan sonra otomobile bindirdiği ve ahıra götürüp işkence yaptı. O dehşet anlarına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Korkunç olay, Konya'nın Güneysınır ilçesinde yaşandı. Çay ocağı işleten Ali Osman Kurt'un, meslektaşı Yıldırım Uyan'ı öldürdüğü olaya dair yeni detaylar da gün yüzüne çıkıyor. Saldırgan, ifadesinde Uyan'a çarptıktan sonra araca bindirerek ahıra götürdüğü ve 4 saat işkence yaptığını söyledi. Olayın gerçekleştiği anların güvenlik kamerası görüntüleri kan dondurdu.

 

OTOPSİ RAPORU, DEHŞETİ GÖZLER ÖNÜNE SERDİ
Yıldırım Uyan'ın otopsi raporunda, vücudundaki bütün kemiklerin kırık; yüzü, omzu ve kalçasında da yanık olduğu saptandı.

 

"YAKMAYA ÇALIŞTIM AMA OLMADI"
Cesedi yakmak istediğini itiraf eden Kurt, "Ölünce benzin alıp dağa götürdüm. İlçeye yaklaşık 10 kilometre uzakta bir yerde yakmaya çalıştım, ancak olmadı. Daha sonra onu orada bırakıp evden kazma ve kürek alıp tekrar bölgeye geldim. Yakmaya çalıştığım yerin 800 metre ilerisinde bir çukur kazarak gömdüm. Otomobilimin içerisindeki koltuktaki kumaşları ise yoğun kan olduğu için kendim kestim" dedi. Kurt, itirafının ardından Uyan'ın, cesedini gömdüğü yeri de polise gösterdi.

 

SALDIRI ANI GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI
Olayın başladığı anlar, çevredeki bir güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Saldırganın, yol kenarında yürüyen Uyan'a, otomobiliyle çarpıp, ardından demir ve sopayla dövdüğü görüldü. Yaralı adamı sürükleyerek otomobile getiren Ali Osman Kurt, el ve ayaklarını bağladığı Uyan'ı yeniden sürükleyerek araca bindirdi.

Saldırgan, sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.