17 AMERİKALI MİSYONER KAÇIRILDI

GÜNDEM 17.10.2021 - 16:03, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1416+ kez okundu.
 

17 AMERİKALI MİSYONER KAÇIRILDI

Misyonerler yolculuk sırasında yolda alıkonuldu. İncelemenin sürdüğü belirtilirken, ABD'den yapılan açıklamada, "Vatandaşlarımızın güvenliği, en yüksek önceliklerimizdendir" denildi.

Haiti'de Amerikalı misyonerler, çeteler tarafından alıkonuldu. 17 Amerikalı misyonerin çete üyeleri tarafından kaçırıldığı belirtildi. CNN International'ın haberine göre, yaşananlarla ilgili soruşturma başlatıldığı kaydedildi.   YETİMHANEDEN DÖNÜŞTE KAÇIRILDILAR Croix des Bouquets'de bir yetimhaneyi ziyaret eden misyonerlerin, başkent Port-au-Prince'in kuzeyindeki Titanyen'e doğru yola çıktıkları sırada kaçırıldığı bilgisine yer verildi. ABD Dışişleri Bakanlığı, gelişmelerden haberdar olduklarını aktardı.   ABD: VATANDAŞLARIMIZIN GÜVENLİĞİ ÖNCELİĞİMİZDİR Açıklamada, "Yurt dışındaki ABD vatandaşlarının refahı ve güvenliği, Dışişleri Bakanlığı'nın en yüksek önceliklerinden biridir." denildi. Haiti'de insan kaçırma vakaları 2021'de tırmanırken, temmuzdan bu yana yaklaşık yüzde 300 arttı. İNSAN KAÇIRMA SAYISINDA ARTIŞ Port-au-Prince merkezli İnsan Hakları Analiz ve Araştırma Merkezi'ne göre, ocak ayından bu yana en az 628 kaçırma gerçekleştirildiği, bunlardan 29'unun yabancı olduğu bildirildi.
Misyonerler yolculuk sırasında yolda alıkonuldu. İncelemenin sürdüğü belirtilirken, ABD'den yapılan açıklamada, "Vatandaşlarımızın güvenliği, en yüksek önceliklerimizdendir" denildi.

Haiti'de Amerikalı misyonerler, çeteler tarafından alıkonuldu.

17 Amerikalı misyonerin çete üyeleri tarafından kaçırıldığı belirtildi.

CNN International'ın haberine göre, yaşananlarla ilgili soruşturma başlatıldığı kaydedildi.

 

YETİMHANEDEN DÖNÜŞTE KAÇIRILDILAR
Croix des Bouquets'de bir yetimhaneyi ziyaret eden misyonerlerin, başkent Port-au-Prince'in kuzeyindeki Titanyen'e doğru yola çıktıkları sırada kaçırıldığı bilgisine yer verildi.

ABD Dışişleri Bakanlığı, gelişmelerden haberdar olduklarını aktardı.

 

ABD: VATANDAŞLARIMIZIN GÜVENLİĞİ ÖNCELİĞİMİZDİR
Açıklamada, "Yurt dışındaki ABD vatandaşlarının refahı ve güvenliği, Dışişleri Bakanlığı'nın en yüksek önceliklerinden biridir." denildi.

Haiti'de insan kaçırma vakaları 2021'de tırmanırken, temmuzdan bu yana yaklaşık yüzde 300 arttı.

İNSAN KAÇIRMA SAYISINDA ARTIŞ
Port-au-Prince merkezli İnsan Hakları Analiz ve Araştırma Merkezi'ne göre, ocak ayından bu yana en az 628 kaçırma gerçekleştirildiği, bunlardan 29'unun yabancı olduğu bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.