Erdoğan’ın sözleri Siyonistleri kudurttu

GÜNDEM 01.10.2021 - 10:59, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1178+ kez okundu.
 

Erdoğan’ın sözleri Siyonistleri kudurttu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, ABD Başkanı Joe Biden'ın Ortadoğu Koordinatörü Brett McGurk için “Bu adam PKK/YPG/PYD’nin adeta yönetmeni durumundadır” ifadelerini kullanması, siyonistlerin ünlü gazetesi The Jerusalem Post’u rahatsız etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, ABD Başkanı Joe Biden'ın Ortadoğu Koordinatörü Brett McGurk için “Bu adam PKK/YPG/PYD’nin adeta yönetmeni durumundadır” demesi, İsrail gazetesi The Jerusalem Post’u rahatsız etti.   Erdoğan’ın Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile görüştüğü Soçi ziyareti sonrasında McGurk’e yönelik kullandığı “Bu adam beni ciddi manada rahatsız ediyor” sözlerine içerlenen siyonist gazetesi, “Cumhurbaşkanı’nın kışkırtıcı, zorba ve nefret dolu bir dil benimsediğini” iddia etti.   McGurk’un destek verdiği YPG/PYD’nin Suriye'de terör faaliyetleri yürüttüğüne dair bir kanıt olmadığını ileri süren paçavra, “Türkiye, PKK ile savaşmak için Kuzey Irak'ın bir bölümünü işgal etti. Ayrıca, Irak ve Suriye'de Hıristiyan, Kürt ve Ezidi azınlıklara yönelik saldırılar düzenledi. Türk askerleri, bir defasında da sivillerin olduğu bir sağlık tesisini bombaladı” iftirasını atarak da alçaklıkta sınır tanımadığını göstermiş oldu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, ABD Başkanı Joe Biden'ın Ortadoğu Koordinatörü Brett McGurk için “Bu adam PKK/YPG/PYD’nin adeta yönetmeni durumundadır” ifadelerini kullanması, siyonistlerin ünlü gazetesi The Jerusalem Post’u rahatsız etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, ABD Başkanı Joe Biden'ın Ortadoğu Koordinatörü Brett McGurk için “Bu adam PKK/YPG/PYD’nin adeta yönetmeni durumundadır” demesi, İsrail gazetesi The Jerusalem Post’u rahatsız etti.

 

Erdoğan’ın Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile görüştüğü Soçi ziyareti sonrasında McGurk’e yönelik kullandığı “Bu adam beni ciddi manada rahatsız ediyor” sözlerine içerlenen siyonist gazetesi, “Cumhurbaşkanı’nın kışkırtıcı, zorba ve nefret dolu bir dil benimsediğini” iddia etti.

 

McGurk’un destek verdiği YPG/PYD’nin Suriye'de terör faaliyetleri yürüttüğüne dair bir kanıt olmadığını ileri süren paçavra, “Türkiye, PKK ile savaşmak için Kuzey Irak'ın bir bölümünü işgal etti. Ayrıca, Irak ve Suriye'de Hıristiyan, Kürt ve Ezidi azınlıklara yönelik saldırılar düzenledi. Türk askerleri, bir defasında da sivillerin olduğu bir sağlık tesisini bombaladı” iftirasını atarak da alçaklıkta sınır tanımadığını göstermiş oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.