Erzurum’dan sonra bir rezalet de Ankara Yenimahalle’de!

07.09.2021 - 10:42, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2409+ kez okundu.
 

Erzurum’dan sonra bir rezalet de Ankara Yenimahalle’de!

CHP teşkilatları rezalette sınır tanımıyor. Önceki gün Erzurum’da bir çaycı kadının il başkanı tarafından taciz edilmesinin ardından şimdi de CHP’li Ankara Yenimahalle’de bir kadın zabıta çalışanının sözlü ve fiili tacize maruz kaldığı ortaya çıktı. CHP’lilerin ‘seri tecavüz’ vakalarının sayısı 20’yi aşarken parti yönetimi hâlâ sessiz...

Böbrek ticareti ve usulsüz kadrolaşma rezaletiyle çalkalanan CHP’li Ankara Yenimahalle Belediyesi’nde şimdi de taciz skandalı patlak verdi. Belediye çalışanının böbreğini zorla alıp yeğenine naklettirmekle suçlanan CHP’li Yenimahalle Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Neslihanoğlu tarafından Zabıta Müdür Yardımcılığına atanan köylüsü Ali İhsan Karaaslan’ın emri altındaki Ş.D. adlı kadın zabıta çalışanını taciz ettiği ortaya çıktı.   Bir taciz de Yenimahalle’de Taciz ve tecavüzlerin salgına dönüştüğü CHP’de gün geçmiyor ki yeni bir rezalet patlak vermesin. CHP Erzurum İl Başkanı Bülent Oğuz’un, parti binasında görevli çaycı kadını taciz ettiğine yönelik ses kayıtları gündemdeki yerini korurken bir taciz haberi de böbrek ticareti ve usulsüz kadrolaşma rezaletiyle çalkalanan Yenimahalle Belediyesi’nden geldi. Belediye Zabıta Müdür Yardımcısı Karaaslan’ın emri altındaki Ş.D. adlı kadın zabıta çalışanını taciz ettiği ortaya çıktı. Bir belediye çalışanının böbreğini zorla alıp yeğenine naklettirmekle suçlanan Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Neslihanoğlu’nun köylüsü olduğu için Zabıta’ya atanan Arslan’ın, mağdure Ş.D’yi, “Git istediğin adama şikayet et. Ben memurum. Parti de Yaşar da arkamda” diye tehdit etmiş.   ‘Gereğini yapacağım’ dedi, yapmadı Yenimahalle’de yaşanan skandalda, sözlü ve elle tacize maruz kalan genç kadın işten atılma korkusuyla şikâyetçi olmazken, belediye yönetiminin ise taciz rezaletinin üstünü örttüğü iddia edildi. Bunun üzerine aynı birimde çalışan zabıta memuru Z.K. tarafından önce Zabıta Müdürü Necati Bayraktar’a tacizle ilgili dilekçe verildi. Taciz ile ilgili mesajları okuyan Bayraktar, buna rağmen kendisine ulaşan dilekçeyi işleme almak yerine sümenaltı etti. Ardından, Bayraktar ile birlikte Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Neslihanoğlu’ndan randevu aldıklarını belirten Z.K, şunları anlattı: “Necati Bey, ‘Ben Yaşar Başkandan randevu aldım, birlikte görüşelim’ dedi. Birlikte çıktık. Ali İhsan çalışan bayanı taciz ediyor, bu adam sapıktır dediğimizde, ‘belge var mı’ dedi. Konuşmaları verdim, mesajları okuttum. Konuşmaların hepsini dinledi. Kimseye bir şey demeyin gereğini yapacağım diyerek söz verdi’ diyerek olayın duyulmasını engellemeye çalıştığı halde, hiçbir adım atmadı.”   CHP yönetimi suskun Öte yandan; geçtiğimiz yıl CHP Maltepe İlçe Başkan Yardımcısı Umut Karagöz’ün 20 Kasım’da parti teşkilatından bir kadına tecavüz etmesiyle başlayan seri tecavüz salgınında vaka sayısı 20’yi geçerken, CHP yönetiminin manidar suskunluğu sürüyor.
CHP teşkilatları rezalette sınır tanımıyor. Önceki gün Erzurum’da bir çaycı kadının il başkanı tarafından taciz edilmesinin ardından şimdi de CHP’li Ankara Yenimahalle’de bir kadın zabıta çalışanının sözlü ve fiili tacize maruz kaldığı ortaya çıktı. CHP’lilerin ‘seri tecavüz’ vakalarının sayısı 20’yi aşarken parti yönetimi hâlâ sessiz...

Böbrek ticareti ve usulsüz kadrolaşma rezaletiyle çalkalanan CHP’li Ankara Yenimahalle Belediyesi’nde şimdi de taciz skandalı patlak verdi. Belediye çalışanının böbreğini zorla alıp yeğenine naklettirmekle suçlanan CHP’li Yenimahalle Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Neslihanoğlu tarafından Zabıta Müdür Yardımcılığına atanan köylüsü Ali İhsan Karaaslan’ın emri altındaki Ş.D. adlı kadın zabıta çalışanını taciz ettiği ortaya çıktı.

 

Bir taciz de Yenimahalle’de
Taciz ve tecavüzlerin salgına dönüştüğü CHP’de gün geçmiyor ki yeni bir rezalet patlak vermesin. CHP Erzurum İl Başkanı Bülent Oğuz’un, parti binasında görevli çaycı kadını taciz ettiğine yönelik ses kayıtları gündemdeki yerini korurken bir taciz haberi de böbrek ticareti ve usulsüz kadrolaşma rezaletiyle çalkalanan Yenimahalle Belediyesi’nden geldi. Belediye Zabıta Müdür Yardımcısı Karaaslan’ın emri altındaki Ş.D. adlı kadın zabıta çalışanını taciz ettiği ortaya çıktı. Bir belediye çalışanının böbreğini zorla alıp yeğenine naklettirmekle suçlanan Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Neslihanoğlu’nun köylüsü olduğu için Zabıta’ya atanan Arslan’ın, mağdure Ş.D’yi, “Git istediğin adama şikayet et. Ben memurum. Parti de Yaşar da arkamda” diye tehdit etmiş.

 

‘Gereğini yapacağım’ dedi, yapmadı
Yenimahalle’de yaşanan skandalda, sözlü ve elle tacize maruz kalan genç kadın işten atılma korkusuyla şikâyetçi olmazken, belediye yönetiminin ise taciz rezaletinin üstünü örttüğü iddia edildi. Bunun üzerine aynı birimde çalışan zabıta memuru Z.K. tarafından önce Zabıta Müdürü Necati Bayraktar’a tacizle ilgili dilekçe verildi. Taciz ile ilgili mesajları okuyan Bayraktar, buna rağmen kendisine ulaşan dilekçeyi işleme almak yerine sümenaltı etti. Ardından, Bayraktar ile birlikte Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Neslihanoğlu’ndan randevu aldıklarını belirten Z.K, şunları anlattı: “Necati Bey, ‘Ben Yaşar Başkandan randevu aldım, birlikte görüşelim’ dedi. Birlikte çıktık. Ali İhsan çalışan bayanı taciz ediyor, bu adam sapıktır dediğimizde, ‘belge var mı’ dedi. Konuşmaları verdim, mesajları okuttum. Konuşmaların hepsini dinledi. Kimseye bir şey demeyin gereğini yapacağım diyerek söz verdi’ diyerek olayın duyulmasını engellemeye çalıştığı halde, hiçbir adım atmadı.”

 

CHP yönetimi suskun
Öte yandan; geçtiğimiz yıl CHP Maltepe İlçe Başkan Yardımcısı Umut Karagöz’ün 20 Kasım’da parti teşkilatından bir kadına tecavüz etmesiyle başlayan seri tecavüz salgınında vaka sayısı 20’yi geçerken, CHP yönetiminin manidar suskunluğu sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.