Azgın azınlık yine kudurdu

30.05.2021 - 12:37, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2323+ kez okundu.
 

Azgın azınlık yine kudurdu

Ayasofya-ı Kebir'in yeniden cami olmasını hazmedemeyen azgın azınlık, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Taksim Camisi'nin açılışını gerçekleştirdikten sonra ziyaret ettiği Ayasofya'da edilen dua üzerinden yine bir linç kampanyası başlattı.

Taksim Camii'nin açılışını gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ayasofya-i Kebir Camisi'ni de ziyaret etti. Erdoğan'ın ziyaretinde namazdan sonra yapılan dua azgın azınlığı kudurttu.   Yine üzerlerine alındılar! Her yaptığı paylaşımdan sonra hedef alınan eski Ayasofya-i Kebir Camii Baş İmamı Prof. Dr. Mehmet Boynukalın'ın ardından bu kez de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyaretinde dua eden imam hedef alındı. Bakara Suresi'nin 114. Ayet-i Kerimesi'ni Mustafa Kemal'e hakaret olartak algılayan çevreler, Diyanet İşleri Başkanlığı'na linç kampanyasını başlattı.   'Bunlar için dünyada rezillik, ahirette büyük azap vardır' Ayasofya İmamı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katıldığı namazdan sonra Bakara Suresi'nin 114. Ayet-i Kerimesi'ni okumuştu:   "Allah'ın mescitlerinde O'nun adının anılmasına engel olan ve mescitlerin harap olmasına çalışandan daha zalim kim vardır? Aslında bunların mescitlere korkarak girmeleri gerekir. Bunlar için dünyada rezillik, ahirette de büyük azap vardır."      
Ayasofya-ı Kebir'in yeniden cami olmasını hazmedemeyen azgın azınlık, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Taksim Camisi'nin açılışını gerçekleştirdikten sonra ziyaret ettiği Ayasofya'da edilen dua üzerinden yine bir linç kampanyası başlattı.

Taksim Camii'nin açılışını gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ayasofya-i Kebir Camisi'ni de ziyaret etti. Erdoğan'ın ziyaretinde namazdan sonra yapılan dua azgın azınlığı kudurttu.

 

Yine üzerlerine alındılar!

Her yaptığı paylaşımdan sonra hedef alınan eski Ayasofya-i Kebir Camii Baş İmamı Prof. Dr. Mehmet Boynukalın'ın ardından bu kez de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyaretinde dua eden imam hedef alındı. Bakara Suresi'nin 114. Ayet-i Kerimesi'ni Mustafa Kemal'e hakaret olartak algılayan çevreler, Diyanet İşleri Başkanlığı'na linç kampanyasını başlattı.

 

'Bunlar için dünyada rezillik, ahirette büyük azap vardır'

Ayasofya İmamı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katıldığı namazdan sonra Bakara Suresi'nin 114. Ayet-i Kerimesi'ni okumuştu:

 

"Allah'ın mescitlerinde O'nun adının anılmasına engel olan ve mescitlerin harap olmasına çalışandan daha zalim kim vardır? Aslında bunların mescitlere korkarak girmeleri gerekir. Bunlar için dünyada rezillik, ahirette de büyük azap vardır."

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.