CHP'den istifa edip AK Partiye geçişler hızlandı

GÜNDEM 28.04.2021 - 10:26, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1297+ kez okundu.
 

CHP'den istifa edip AK Partiye geçişler hızlandı

İzmir'in Torbalı ilçesinde Meclis üyesi olan CHP'li Mustafa Akbıyık partisinden istifa etti. Akbıyık, istifa sonrası AK Parti'ye geçti.

CHP Torbalı’da seçim sonrası istifa yaşandı. CHP’li Meclis üyesi Mustafa Akbıyık AK Parti’ye geçti. Torbalı’da belediye başkanının ölümü sonrası yapılan seçim istifa getirdi. CHP’li Meclis üyesi Mustafa Akbıyık AK Parti’ye geçti. Akbıyak’a rozetini AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya taktı. CHP’li Meclis Üyesi Mustafa Akbıyık, belediye meclis toplantısında yapılan başkanlık seçimi sonrası partisinden istifa ederek AK Parti’ye geçti. Akbıyık, “Ben bu seçimde, adaletli ve hakkaniyetli duruşuna inandığım, mensup olduğu siyasi partisinden öte kişiliğine saygı duyduğum, Torbalı Belediyesi'ni dürüstçe yöneteceğine inandığım Özgür Erman Çağlar'a oyumu verdim. Bütün bu yaşananların ardından mensubu olduğum CHP'den istifa ediyorum, AK Parti'ye katılıyorum. AK Parti ailesiyle birlikte Torbalı'mız için çalışmaya devam edeceğiz. Bu seçim yenilendiğinde, adaletli bir biçimde yapıldığında da Özgür Erman Çağlar'ı Belediye Başkanı yapacağız. Bunu herkes görecek” dedi.
İzmir'in Torbalı ilçesinde Meclis üyesi olan CHP'li Mustafa Akbıyık partisinden istifa etti. Akbıyık, istifa sonrası AK Parti'ye geçti.

CHP Torbalı’da seçim sonrası istifa yaşandı. CHP’li Meclis üyesi Mustafa Akbıyık AK Parti’ye geçti.

Torbalı’da belediye başkanının ölümü sonrası yapılan seçim istifa getirdi. CHP’li Meclis üyesi Mustafa Akbıyık AK Parti’ye geçti.

Akbıyak’a rozetini AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya taktı.

CHP’li Meclis Üyesi Mustafa Akbıyık, belediye meclis toplantısında yapılan başkanlık seçimi sonrası partisinden istifa ederek AK Parti’ye geçti. Akbıyık, “Ben bu seçimde, adaletli ve hakkaniyetli duruşuna inandığım, mensup olduğu siyasi partisinden öte kişiliğine saygı duyduğum, Torbalı Belediyesi'ni dürüstçe yöneteceğine inandığım Özgür Erman Çağlar'a oyumu verdim. Bütün bu yaşananların ardından mensubu olduğum CHP'den istifa ediyorum, AK Parti'ye katılıyorum. AK Parti ailesiyle birlikte Torbalı'mız için çalışmaya devam edeceğiz. Bu seçim yenilendiğinde, adaletli bir biçimde yapıldığında da Özgür Erman Çağlar'ı Belediye Başkanı yapacağız. Bunu herkes görecek” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.