Biz Müslüman Türkler, İslam Düşmanı Ataistlerle Yaşamak Zorundamıyız

06.05.2024 - 13:12, Güncelleme: 06.05.2024 - 13:12 634 kez okundu.
 

Biz Müslüman Türkler, İslam Düşmanı Ataistlerle Yaşamak Zorundamıyız

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde bulunan bir nikah sarayında dua edilmek istendi. Nikah memuru dua edilmesine izin vermeyerek önce mikrofonu dua okuyan kişinin elinden aldı üstüne bir de müzik açıldı. O anlar böyle görüntülendi.

İzmir'de Karşıyaka Belediyesi bünyesinde bulunan Zübeyde Hanım Nikah Sarayı'nda yaşanan bir olay tepki topladı. Törende ailelerden biri, nikah öncesi dua etmek istedi. Törene katılan şahitlerden birisi, "Nikah töreni başlamadan önce hocamız kısa bir duada bulunacak." dedi. Nikah töreninde dua edilmek istendi Nikah şahidinin ifadesinin ardından dua edilmeye başlandı. Ancak o anlarda nikah memuru, araya girerek "Beyefendi, bir saniye" diyerek duayı böldü. Nikah memuru duayı böldü: Burada izin vermiyoruz Yerinden kalkarak dua okuyan kişinin yanına gelen nikah memuru, "Burası resmi daire, burada buna izin vermiyoruz. Burası remi daire, evde yapabilirsiniz. Bu bir resmi nikah töreni, duayı evinizde yaparsınız." dedi. Daha sonra nikah memuru, dua okuyan kişinin elinden mikrofonu alarak yerine oturdu. Müzik açıldı Şahıs duaya mikrofonsuz devam etti. O anlarda bir de müzik açıldı. Dua edilmesinin engellenmek istendiği o anlar, nikah törenine katılan vatandaşların kamerasına böyle yansıdı.
İzmir'in Karşıyaka ilçesinde bulunan bir nikah sarayında dua edilmek istendi. Nikah memuru dua edilmesine izin vermeyerek önce mikrofonu dua okuyan kişinin elinden aldı üstüne bir de müzik açıldı. O anlar böyle görüntülendi.

İzmir'de Karşıyaka Belediyesi bünyesinde bulunan Zübeyde Hanım Nikah Sarayı'nda yaşanan bir olay tepki topladı.

Törende ailelerden biri, nikah öncesi dua etmek istedi.

Törene katılan şahitlerden birisi, "Nikah töreni başlamadan önce hocamız kısa bir duada bulunacak." dedi.


Nikah töreninde dua edilmek istendi

Nikah şahidinin ifadesinin ardından dua edilmeye başlandı.

Ancak o anlarda nikah memuru, araya girerek "Beyefendi, bir saniye" diyerek duayı böldü.


Nikah memuru duayı böldü: Burada izin vermiyoruz

Yerinden kalkarak dua okuyan kişinin yanına gelen nikah memuru, "Burası resmi daire, burada buna izin vermiyoruz. Burası remi daire, evde yapabilirsiniz. Bu bir resmi nikah töreni, duayı evinizde yaparsınız." dedi.

Daha sonra nikah memuru, dua okuyan kişinin elinden mikrofonu alarak yerine oturdu.


Müzik açıldı

Şahıs duaya mikrofonsuz devam etti. O anlarda bir de müzik açıldı.

Dua edilmesinin engellenmek istendiği o anlar, nikah törenine katılan vatandaşların kamerasına böyle yansıdı.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.