5 yaşındaki çocuğun yüzü paramparça bulundu

GÜNDEM 06.12.2020 - 01:00, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1931+ kez okundu.
 

5 yaşındaki çocuğun yüzü paramparça bulundu

ABD'nin Georgia eyaletinde 5 yaşında bir kız çocuğu yüzünden vurularak hayatını kaybetti.

Polis, olayın kaza kurşunu sonucu meydana geldiği ifade ederken, Polis binbaşı A.T Mears, olayı duyduğunda gözyaşlarını tutamadığını belirterek, "Silah sahibi olmak ciddi sorumluluk gerektirir. Evde silahınız varsa çocuğunuz bu silaha bir şekilde ulaşıp kendine zarar verebilir" dedi.   ABD'yi sarsan korkunç olay, yerel saatle 15:30 civarında meydana geldi. Acil yardım hattı 911'e gelen çağrıda, 5 yaşındaki küçük çocuğun evinin içinde silahla yaralandığını bildirildi. Sağlık ekiplerinin olay yerine gelmesiyle hastaneye kaldırılan çocuk, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.   Olayı duyduğu andan itibaren çok üzüldüğünü ve gözyaşlarını tutamadığını ifade eden Polis binbaşı A.T Mears, "Silah sahibi olmak ciddi sorumluluk gerektirir. Evde silahınız varsa çocuğunuz bu silaha bir şekilde ulaşıp kendine zarar verebilir. Çocuklarımıza sahip çıkmalıyız" dedi.
ABD'nin Georgia eyaletinde 5 yaşında bir kız çocuğu yüzünden vurularak hayatını kaybetti.

Polis, olayın kaza kurşunu sonucu meydana geldiği ifade ederken, Polis binbaşı A.T Mears, olayı duyduğunda gözyaşlarını tutamadığını belirterek, "Silah sahibi olmak ciddi sorumluluk gerektirir. Evde silahınız varsa çocuğunuz bu silaha bir şekilde ulaşıp kendine zarar verebilir" dedi.

 

ABD'yi sarsan korkunç olay, yerel saatle 15:30 civarında meydana geldi. Acil yardım hattı 911'e gelen çağrıda, 5 yaşındaki küçük çocuğun evinin içinde silahla yaralandığını bildirildi. Sağlık ekiplerinin olay yerine gelmesiyle hastaneye kaldırılan çocuk, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

Olayı duyduğu andan itibaren çok üzüldüğünü ve gözyaşlarını tutamadığını ifade eden Polis binbaşı A.T Mears, "Silah sahibi olmak ciddi sorumluluk gerektirir. Evde silahınız varsa çocuğunuz bu silaha bir şekilde ulaşıp kendine zarar verebilir. Çocuklarımıza sahip çıkmalıyız" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.