New York'ta aracını protestocuların üzerine sürdü

04.09.2020 - 10:57, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1925+ kez okundu.
 

New York'ta aracını protestocuların üzerine sürdü

Amerika'da, ırkçılık ve polis şiddeti karşıtı protesto için New York meydanında toplanan bir grup protestocunun üzerine araba sürüldü. Protestocular, adalet çağrısında bulundu.

Amerika Birleşik Devletleri'nde ırkçılık ve polis şiddeti karşıtı protestolar devamm ediyor. Dün de New York, Times Square’de Black Lives Matter protestosu düzenlendi. Protestocular, polis tarafından tutuklandıktan sonra ölen Rochester ve New York'ta yaşayan Daniel Prude davası için adalet çağrısında bulundular.   ARACINI PROTESTOCULARIN ÜSTÜNE SÜRDÜ O sırada sivil bir araç, protestocuların üzerine giderek, aracını göstericilerin üstüne sürdü.   POLİS HALA SERT MÜDAHALEDE BULUNUYOR Protestocuların üzerine bilinçli bir şekilde araç sürüldüğü görülen videoda, polisin eylemcilere sert müdahalesi de yer alıyor.   EYLEMLER SÜRÜYOR New York'taki eylemciler, Black Lives Metter eylemlerini belirli aralıklarla sürdürüyor.
Amerika'da, ırkçılık ve polis şiddeti karşıtı protesto için New York meydanında toplanan bir grup protestocunun üzerine araba sürüldü. Protestocular, adalet çağrısında bulundu.

Amerika Birleşik Devletleri'nde ırkçılık ve polis şiddeti karşıtı protestolar devamm ediyor.

Dün de New York, Times Square’de Black Lives Matter protestosu düzenlendi.

Protestocular, polis tarafından tutuklandıktan sonra ölen Rochester ve New York'ta yaşayan Daniel Prude davası için adalet çağrısında bulundular.

 

ARACINI PROTESTOCULARIN ÜSTÜNE SÜRDÜ
O sırada sivil bir araç, protestocuların üzerine giderek, aracını göstericilerin üstüne sürdü.

 

POLİS HALA SERT MÜDAHALEDE BULUNUYOR
Protestocuların üzerine bilinçli bir şekilde araç sürüldüğü görülen videoda, polisin eylemcilere sert müdahalesi de yer alıyor.

 


EYLEMLER SÜRÜYOR
New York'taki eylemciler, Black Lives Metter eylemlerini belirli aralıklarla sürdürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.