Efsane müzisyen Kenny Rogers hayatını kaybetti

GÜNDEM 21.03.2020 - 15:09, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1306+ kez okundu.
 

Efsane müzisyen Kenny Rogers hayatını kaybetti

Amerikalı country ve country pop şarkıcısı, müzik yazarı ve aktör Kenny Rogers, 81 yaşında hayatını kaybetti.

The Gambler, Lady gibi şarkılarıyla müzik dünyasına damga vuran ve "yaşayan efsane" olarak nitelendirilen country müzik efsanesi Kenny Rogers'in; kendi evinde, doğal nedenlerden dolayı ve sevdikleriyle kuşatılmış bir halde son nefesini verdiği belirtildi. Amerikalı sanatçı Kenny Rogers'ın ailesi, corona virüs salgını nedeniyle küçük bir tören düzenleneceğini ve sanatçının bu şekilde toprağa verileceğini duyurdu.
Amerikalı country ve country pop şarkıcısı, müzik yazarı ve aktör Kenny Rogers, 81 yaşında hayatını kaybetti.

The Gambler, Lady gibi şarkılarıyla müzik dünyasına damga vuran ve "yaşayan efsane" olarak nitelendirilen country müzik efsanesi Kenny Rogers'in; kendi evinde, doğal nedenlerden dolayı ve sevdikleriyle kuşatılmış bir halde son nefesini verdiği belirtildi.

Amerikalı sanatçı Kenny Rogers'ın ailesi, corona virüs salgını nedeniyle küçük bir tören düzenleneceğini ve sanatçının bu şekilde toprağa verileceğini duyurdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.