Nafakazedeler hapis yatmaya devam ediyor!

GÜNDEM 21.03.2020 - 14:04, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1951+ kez okundu.
 

Nafakazedeler hapis yatmaya devam ediyor!

Nafaka yüzünden tazyik hapsine çarptırılan mağdurlar da iyileştirme bekliyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı Koranavirüs ile ilgili destek paketi içerisinde eksiklikler olsa da yerinde bir karar olduğunu belirten Süresiz Nafaka Mağdurları Platformu Kurucularından İlhan Ergincan, “Maalesef nafaka mağdurları ödeyemedikleri nafakalar ile ilgili hapis yatmaya devam edecekler. Bir yandan ailesini koruma telaşı, bir yandan işsizlik bir yandan da koranavirüs ile uğraşmak zorunda kalan mağdurlarımızın işsiz olanlarının nafakalarının ertelenmesi, ödeyemedikleri için 3 aylık tazyik hapsinin kaldırılması ve süresiz nafaka kanununun bir an önce meclise getirilmesi gerekmektedir” çağrısında bulundu.   Eşcinsellik ülkemizde yayılan bir hastalık” “Koronavirüs nasıl insan sağlığı için büyük bir tehlikeyse feminizm ve aile kanunları da Türk aile yapımız için büyük bir tehlikedir” diyen Ergincan, “İstanbul sözleşmesi, 6284 sözlü beyan, süresiz nafaka, çocuk haczi, velayet konusu ve genç evlilik yapanların sorunları için meclisimiz acil olarak önlem paketlerini devreye sokmalı ve kanunları meclisten geçirmelidir. Feminizm ve eşcinsellik aileyi yıkma konusunda ülkemizde yayılan bir hastalık halidir” ifadelerini kullandı.
Nafaka yüzünden tazyik hapsine çarptırılan mağdurlar da iyileştirme bekliyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı Koranavirüs ile ilgili destek paketi içerisinde eksiklikler olsa da yerinde bir karar olduğunu belirten Süresiz Nafaka Mağdurları Platformu Kurucularından İlhan Ergincan, “Maalesef nafaka mağdurları ödeyemedikleri nafakalar ile ilgili hapis yatmaya devam edecekler. Bir yandan ailesini koruma telaşı, bir yandan işsizlik bir yandan da koranavirüs ile uğraşmak zorunda kalan mağdurlarımızın işsiz olanlarının nafakalarının ertelenmesi, ödeyemedikleri için 3 aylık tazyik hapsinin kaldırılması ve süresiz nafaka kanununun bir an önce meclise getirilmesi gerekmektedir” çağrısında bulundu.

 

Eşcinsellik ülkemizde yayılan bir hastalık”
“Koronavirüs nasıl insan sağlığı için büyük bir tehlikeyse feminizm ve aile kanunları da Türk aile yapımız için büyük bir tehlikedir” diyen Ergincan, “İstanbul sözleşmesi, 6284 sözlü beyan, süresiz nafaka, çocuk haczi, velayet konusu ve genç evlilik yapanların sorunları için meclisimiz acil olarak önlem paketlerini devreye sokmalı ve kanunları meclisten geçirmelidir. Feminizm ve eşcinsellik aileyi yıkma konusunda ülkemizde yayılan bir hastalık halidir” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.