Kocasının Arkadaşını Adliye Önünde Bıçakladı

Cinayet (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.03.2026 - 23:04, Güncelleme: 11.03.2026 - 23:04
 

Kocasının Arkadaşını Adliye Önünde Bıçakladı

Adliye önünde cinsel istismar cinayeti! Boşandığı kocasının arkadaşını kalbinden bıçakladı

Kocaeli’de, ‘öldürmeye teşebbüs’ duruşmasında tanık olarak dinlenen Sümeyye M. (25), ifadesinde tutuksuz sanık Emrah Çeliksoy’un kendisine de cinsel istismarda bulunduğunu iddia etti. Yaşanan gerginliğin ardından dava ertelenirken Sümeyye M., mahkeme çıkışında suçladığı Emrah Çeliksoy’u adliye önünde kalbinden bıçaklayarak öldürdü. Çeliksoy'un, Sümeyye M.'nin boşandığı kocasının arkadaşı olduğu öğrenildi. Olay, akşam saatlerinde Kocaeli Adliyesi’nde meydana geldi. Kocaeli 8’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen bir ‘Öldürmeye teşebbüs’ duruşmasında tanık olarak dinlenen Sümeyye M., aynı zamanda boşandığı kocasının arkadaşı olan tutuksuz sanıklardan Emrah Çeliksoy’un kendisine de cinsel istismarda bulunduğunu iddia etti. Çeliksoy, duruşma salonunda iddiaları reddederken, taraflar arasında yaşanan kısa süreli gerginliğin ardından duruşma ertelendi.   KAFEDEN ALDIĞI BIÇAKLA SALDIRDI Duruşma salonundan çıkan Sümeyye M., iddiaya göre adliyenin karşısındaki bir kafeden bıçak aldı. Sümeyye M., bu sırada adliye önünde bulunan Emrah Çeliksoy’a saldırıp, bıçakladı. Çeliksoy aldığı bıçak darbesiyle yere yığılırken, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Adliye önünde cinsel istismar cinayeti Boşandığı kocasının arkadaşını kalbinden bıçakladı Kalbinden bıçaklanan Çeliksoy, sağlık ekibinin ilk müdahalesi sonrası hastaneye kaldırıldı. Çeliksoy, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Sümeyye M. ise polis tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Adliye önünde cinsel istismar cinayeti! Boşandığı kocasının arkadaşını kalbinden bıçakladı

Kocaeli’de, ‘öldürmeye teşebbüs’ duruşmasında tanık olarak dinlenen Sümeyye M. (25), ifadesinde tutuksuz sanık Emrah Çeliksoy’un kendisine de cinsel istismarda bulunduğunu iddia etti. Yaşanan gerginliğin ardından dava ertelenirken Sümeyye M., mahkeme çıkışında suçladığı Emrah Çeliksoy’u adliye önünde kalbinden bıçaklayarak öldürdü. Çeliksoy'un, Sümeyye M.'nin boşandığı kocasının arkadaşı olduğu öğrenildi.

Olay, akşam saatlerinde Kocaeli Adliyesi’nde meydana geldi. Kocaeli 8’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen bir ‘Öldürmeye teşebbüs’ duruşmasında tanık olarak dinlenen Sümeyye M., aynı zamanda boşandığı kocasının arkadaşı olan tutuksuz sanıklardan Emrah Çeliksoy’un kendisine de cinsel istismarda bulunduğunu iddia etti. Çeliksoy, duruşma salonunda iddiaları reddederken, taraflar arasında yaşanan kısa süreli gerginliğin ardından duruşma ertelendi.

 

KAFEDEN ALDIĞI BIÇAKLA SALDIRDI

Duruşma salonundan çıkan Sümeyye M., iddiaya göre adliyenin karşısındaki bir kafeden bıçak aldı. Sümeyye M., bu sırada adliye önünde bulunan Emrah Çeliksoy’a saldırıp, bıçakladı. Çeliksoy aldığı bıçak darbesiyle yere yığılırken, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

Adliye önünde cinsel istismar cinayeti Boşandığı kocasının arkadaşını kalbinden bıçakladı
Kalbinden bıçaklanan Çeliksoy, sağlık ekibinin ilk müdahalesi sonrası hastaneye kaldırıldı. Çeliksoy, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Sümeyye M. ise polis tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.