Kılıçdaroğlu: Partiyi Pavyon Masalarına Meze Edenlerden Hesap Soracağım

Gündem (enson haber) - Enson Haber | 30.05.2026 - 14:39, Güncelleme: 30.05.2026 - 14:39
 

Kılıçdaroğlu: Partiyi Pavyon Masalarına Meze Edenlerden Hesap Soracağım

CHP Genel Başkanlığı görevi iade edilen Kemal Kılıçdaroğlu, 2,5 yılın ardından gelerek burada 'halkla buluşma' programı düzenledi. Burada konuşan Kılıçdaroğlu, "Atamızın emaneti olan partiyi kimler pavyon masalarına meze etmeye çalıştı. Hesap soracağım." dedi.

2,5 CHP Genel Merkezi'ne gelen Kemal Kılıçdaroğlu, halkla buluşmasında partililere hitap etti. "Baba ocağına hoş geldiniz." diyerek konuşmasına başlayan Kılıçdaroğlu, "Ülkenin geleceği için buradasınız birlikte mücadele edeceğiz." sözlerini kullandı. 'Şaibeli' olduğu gerekçesiyle iptal edilen kurultayın yapılacağı mesajını veren Kılıçdaroğlu önce "Hesap soracağım." ve akabinde "Kurultay sandığını en kısa sürede önünüze getireceğim. Tertemiz bir kurultay yapacağız." sözlerini kullandı. "Arınacağız" vurgusunu konuşmasında sık sık dile getiren Kılıçdaroğlu CHP'li belediyelerin 'yolsuzluk' soruşturmaları kapsamında ortaya çıkanlara da atıfta bulundu. Kılıçdaroğlu ayrıca şu sözleri kullandı: "Atamızın Emaneti olan partiyi kimler pavyon masalarına meze etmeye çalıştı. partimizi kimler mahkeme kapılarına düşürdü. Kimler kişisel ikbal hırsı ile hareket etti. Ben hesap soracağım hesap. Temiz, tertemiz bir kurultay yapacağız. Partililerimiz o güvenli limanı inşa edecek, doğru düzgün limana gideceğiz. O sandıktan kim çıkarsa partinin meşru lideri ve başımızın tacı olacak. Biz usulsüzlüğe de koltuk sevdasına da geçit vermeyiz. Kul hakkı yemedim, yedirmedim. Boğazımdan haram lokma geçmedi. Bundan sonra da açıkça söylüyorum, yedirmeyeceğim. Kul hakkını kimseye yedirmeyeceğim."
CHP Genel Başkanlığı görevi iade edilen Kemal Kılıçdaroğlu, 2,5 yılın ardından gelerek burada 'halkla buluşma' programı düzenledi. Burada konuşan Kılıçdaroğlu, "Atamızın emaneti olan partiyi kimler pavyon masalarına meze etmeye çalıştı. Hesap soracağım." dedi.

2,5 CHP Genel Merkezi'ne gelen Kemal Kılıçdaroğlu, halkla buluşmasında partililere hitap etti.

"Baba ocağına hoş geldiniz." diyerek konuşmasına başlayan Kılıçdaroğlu, "Ülkenin geleceği için buradasınız birlikte mücadele edeceğiz." sözlerini kullandı.

'Şaibeli' olduğu gerekçesiyle iptal edilen kurultayın yapılacağı mesajını veren Kılıçdaroğlu önce "Hesap soracağım." ve akabinde "Kurultay sandığını en kısa sürede önünüze getireceğim. Tertemiz bir kurultay yapacağız." sözlerini kullandı.

"Arınacağız" vurgusunu konuşmasında sık sık dile getiren Kılıçdaroğlu CHP'li belediyelerin 'yolsuzluk' soruşturmaları kapsamında ortaya çıkanlara da atıfta bulundu.

Kılıçdaroğlu ayrıca şu sözleri kullandı:

"Atamızın Emaneti olan partiyi kimler pavyon masalarına meze etmeye çalıştı. partimizi kimler mahkeme kapılarına düşürdü. Kimler kişisel ikbal hırsı ile hareket etti. Ben hesap soracağım hesap. Temiz, tertemiz bir kurultay yapacağız. Partililerimiz o güvenli limanı inşa edecek, doğru düzgün limana gideceğiz. O sandıktan kim çıkarsa partinin meşru lideri ve başımızın tacı olacak. Biz usulsüzlüğe de koltuk sevdasına da geçit vermeyiz. Kul hakkı yemedim, yedirmedim. Boğazımdan haram lokma geçmedi. Bundan sonra da açıkça söylüyorum, yedirmeyeceğim. Kul hakkını kimseye yedirmeyeceğim."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.