Kendisine Tecavüz Eden Patronunu Öldürdü

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.05.2025 - 16:58, Güncelleme: 23.05.2025 - 16:58
 

Kendisine Tecavüz Eden Patronunu Öldürdü

Ustasını 79 yerinden bıçaklayarak öldüren şüpheli, istinaf kararı sonrası tekrar çıktığı mahkemede defalarca tecavüze uğradığını cinayeti bu yüzden işlediğini söyledi. Sanık, "Utanıyorum, haberlere çıkmak istemiyorum ve beraatimi talep ediyorum" dedi.

Bolu'da geçen yıl işlenen cinayet vakasının sanığı, tekrar hakim karşısına çıktı. 10 Ocak 2024 tarihinde merkeze bağlı Yenigeçitveren köyündeki bir tavuk üretim çiftliğinde çalışan Necati Geyik, tartıştığı ustası Ahmet Kuyucu'yu yanında bulunan bıçakla kalbi ve vücudunun çeşitli yerlerinden 79 kez bıçakladı. Ağır yaralanan Kuyucu olay yerinde hayatını kaybetti.   "CİNSEL TACİZE UĞRADIM" Tutuklanmadan öne son mahkemede Necati Geyik, "Şimdiye kadar utancımdan bu olayı sizlere söyleyemedim. Cinayeti işlememin nedeni; yatağımda, banyoda ve mutfakta uğradığım cinsel tacizden kaynaklıydı. Olay günü ustam, bana yine cinsel saldırıda bulununca kan beynime sıçradı ve mutfakta bulduğum ekmek bıçağıyla maktule saldırdım. Kendim teslim oldum. Jandarmaya ve ambulansa bile ben haber verdim" ifadelerini kullanmıştı.   MÜEBBET HAPİS CEZASI ALDI Kararını açıklayan mahkeme heyeti, önceki duruşmalarda sanığın cinsel taciz olayını belirtmemesi, indirim uygulanması için iddiayı ortaya attığına kanaat getirdi. Sanık Necati G., indirimsiz müebbet hapis cezasına çarptırıldı.   KARAR İSTİNAFA TAŞINDI Bolu 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada müebbet hapis cezasına çarptırılan sanık Necati Geyik’in avukatları kararı istinafa taşıdı. Dosyanın yeniden görüşülmesi üzerine mahkeme sanığın savunmasını aldı.   "UTANIYORUM, HABERLERE ÇIKMAK İSTEMİYORUM" Geyik, savunmasında "Mahkemeye çıkmak istemiyorum. Utanıyorum, haberlere çıkmak istemiyorum ve beraatimi talep ediyorum" dedi.   TUTUKLUNUN HALİ DEVAM EDECEK Mahkeme heyeti, sanığın mevcut delil durumu ve suçun niteliğini göz önünde bulundurarak, "Canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürme" ve "Kasten öldürmeye teşebbüs" suçlarından tutukluluk halinin devamına karar verdi.
Ustasını 79 yerinden bıçaklayarak öldüren şüpheli, istinaf kararı sonrası tekrar çıktığı mahkemede defalarca tecavüze uğradığını cinayeti bu yüzden işlediğini söyledi. Sanık, "Utanıyorum, haberlere çıkmak istemiyorum ve beraatimi talep ediyorum" dedi.

Bolu'da geçen yıl işlenen cinayet vakasının sanığı, tekrar hakim karşısına çıktı.

10 Ocak 2024 tarihinde merkeze bağlı Yenigeçitveren köyündeki bir tavuk üretim çiftliğinde çalışan Necati Geyik, tartıştığı ustası Ahmet Kuyucu'yu yanında bulunan bıçakla kalbi ve vücudunun çeşitli yerlerinden 79 kez bıçakladı.

Ağır yaralanan Kuyucu olay yerinde hayatını kaybetti.


 

"CİNSEL TACİZE UĞRADIM"

Tutuklanmadan öne son mahkemede Necati Geyik, "Şimdiye kadar utancımdan bu olayı sizlere söyleyemedim. Cinayeti işlememin nedeni; yatağımda, banyoda ve mutfakta uğradığım cinsel tacizden kaynaklıydı. Olay günü ustam, bana yine cinsel saldırıda bulununca kan beynime sıçradı ve mutfakta bulduğum ekmek bıçağıyla maktule saldırdım. Kendim teslim oldum. Jandarmaya ve ambulansa bile ben haber verdim" ifadelerini kullanmıştı.

 

MÜEBBET HAPİS CEZASI ALDI

Kararını açıklayan mahkeme heyeti, önceki duruşmalarda sanığın cinsel taciz olayını belirtmemesi, indirim uygulanması için iddiayı ortaya attığına kanaat getirdi.

Sanık Necati G., indirimsiz müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

 


KARAR İSTİNAFA TAŞINDI

Bolu 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada müebbet hapis cezasına çarptırılan sanık Necati Geyik’in avukatları kararı istinafa taşıdı.

Dosyanın yeniden görüşülmesi üzerine mahkeme sanığın savunmasını aldı.

 

"UTANIYORUM, HABERLERE ÇIKMAK İSTEMİYORUM"

Geyik, savunmasında "Mahkemeye çıkmak istemiyorum. Utanıyorum, haberlere çıkmak istemiyorum ve beraatimi talep ediyorum" dedi.

 

TUTUKLUNUN HALİ DEVAM EDECEK

Mahkeme heyeti, sanığın mevcut delil durumu ve suçun niteliğini göz önünde bulundurarak, "Canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürme" ve "Kasten öldürmeye teşebbüs" suçlarından tutukluluk halinin devamına karar verdi.

Bolu HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.