Kaza İle Çocukluk Arkadaşını Öldürdü

Kaza (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 29.03.2026 - 21:41, Güncelleme: 29.03.2026 - 21:41
 

Kaza İle Çocukluk Arkadaşını Öldürdü

Eskişehir’de 15 yaşındaki Bünyamin Bozkurt’un hayatını kaybettiği olay, çocukların bulunduğu bir evde yaşandı. İddiaya göre, arkadaşının elindeki av tüfeğinin ateş alması sonucu ağır yaralanan Bozkurt, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olay 19 Mart’ta İsmetpaşa Mahallesi’nde meydana geldi. Bünyamin Bozkurt, B.T. (15) ve A.D. (15), M.F.Y.’nin ailesinin evinde buluştu. Bir süre vakit geçiren arkadaşlardan M.F.Y. evde bulunan av tüfeği ile oynadığı sırada iddiaya göre silah ateş aldı.   TÜFEKLE OYNARKEN ARKADAŞINI ÖLDÜREN ÇOCUK TUTUKLANDI Tüfekten çıkan saçmaların göğsüne isabet ettiği Bünyamin Bozkurt, kanlar içinde yere yığıldı. İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Bünyamin Bozkurt’un hayatını kaybettiği belirlendi. Polis ekipleri M.F.Y.’nin yanı sıra babası M.Y. ile arkadaşları B.T. ile A.D.’yi gözaltına aldı. Bünyamin Bozkurt’un cenazesi ise yapılan otopsinin ardından toprağa verildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilip, mahkemeye çıkarılan şüphelilerden M.F.Y. tutuklanırken, babası M.Y. ile arkadaşları B.T. ve A.D. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Eskişehir’de 15 yaşındaki Bünyamin Bozkurt’un hayatını kaybettiği olay, çocukların bulunduğu bir evde yaşandı. İddiaya göre, arkadaşının elindeki av tüfeğinin ateş alması sonucu ağır yaralanan Bozkurt, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olay 19 Mart’ta İsmetpaşa Mahallesi’nde meydana geldi. Bünyamin Bozkurt, B.T. (15) ve A.D. (15), M.F.Y.’nin ailesinin evinde buluştu. Bir süre vakit geçiren arkadaşlardan M.F.Y. evde bulunan av tüfeği ile oynadığı sırada iddiaya göre silah ateş aldı.

 

TÜFEKLE OYNARKEN ARKADAŞINI ÖLDÜREN ÇOCUK TUTUKLANDI

Tüfekten çıkan saçmaların göğsüne isabet ettiği Bünyamin Bozkurt, kanlar içinde yere yığıldı. İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Bünyamin Bozkurt’un hayatını kaybettiği belirlendi. Polis ekipleri M.F.Y.’nin yanı sıra babası M.Y. ile arkadaşları B.T. ile A.D.’yi gözaltına aldı. Bünyamin Bozkurt’un cenazesi ise yapılan otopsinin ardından toprağa verildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilip, mahkemeye çıkarılan şüphelilerden M.F.Y. tutuklanırken, babası M.Y. ile arkadaşları B.T. ve A.D. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Eskişehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.