Karısının Sevgilisi Olduğu Sandığı Masum Adamı Kafasından Vurdu

Cinayet (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.03.2026 - 17:53, Güncelleme: 31.03.2026 - 17:53
 

Karısının Sevgilisi Olduğu Sandığı Masum Adamı Kafasından Vurdu

Erdal Kökyayan, cipin içerisinde başından silahla vurulmuş halde bulundu. Yapılan araştırmalarda İhsan C. isimli şahsın eşiyle ilişkisi olduğunu öne sürdüğü Kökyayan'ı silahla vurup kaçtığı belirlendi.

İstanbul Sultangazi Esentepe Mahallesi'nde otomobil içerisinde bir kişinin başından vurulmuş halde bulunması üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis, araçta bulunan kişinin Erdal Kökyayan olduğunu belirledi. Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Kökyayan, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.   CİNAYET ANI KAMERADA Cinayet Büro Amirliği tarafından başlatılan çalışmalarda, cinayetin ardından otomobilden inerek kaçan şüpheliye ait güvenlik kamerası görüntülerine ulaşıldı. Görüntülerde, şüphelinin indiği aracın geri geri kayarak kaza yaptığı görüldü. Görüntülerin izini süren ekipler, kaçan kişinin İhsan C. olduğunu tespit etti.   YAKALANDI Polis, Eyüpsultan Karadolap Mahallesi’nde düzenlediği operasyonla İhsan C.’yi yakaladı. Olay sırasında araçta bulunan akrabası Hasan C.’nin de yakalanmasıyla gözaltı sayısı 2’ye yükseldi.   CİNAYETİ İTİRAF ETTİ İhsan C.’nin cinayeti itiraf ettiği öğrenildi. Şüphelinin ifadesinde, “Onunla buluşup bir konuda görüşmek istediğimi söyledim. Otomobille gelip beni aldı. Yolda akrabam olan Hasan C.'yi de yanıma çağırdım. Yolda eşimin iş yerine doğru gitmesini istedim. Orada bir anda silahı çıkartıp ateş ettim." dediği öğrenildi.   HERHANGİ BİR BAĞLANTI BULUNAMADI Polis soruşturmasında, öldürülen Erdal Kökyayan ile İhsan C.’nin eşi H.C.’nin birbirlerini tanımadıkları ve aralarında herhangi bir bağlantı bulunmadığı tespit edildi.   "BU YİNE KAFAYI YEDİ" Öte yandan, İhsan C.’nin babasının olay günü H.C.’yi arayarak, “Bu yine kafayı yedi. Yanına silah aldı çıktı. Seni de beni de öldürebilir, dikkatli ol." diyerek uyardığı öğrenildi.   7 SUÇ KAYDI ÇIKTI Daha önce uyuşturucu bulundurmak ve kullanmak gibi suçlardan 7 kaydı bulunan İhsan C., olay sırasında yanında bulunan Hasan C. ile birlikte adliyeye sevk edildi.
Erdal Kökyayan, cipin içerisinde başından silahla vurulmuş halde bulundu. Yapılan araştırmalarda İhsan C. isimli şahsın eşiyle ilişkisi olduğunu öne sürdüğü Kökyayan'ı silahla vurup kaçtığı belirlendi.

İstanbul Sultangazi Esentepe Mahallesi'nde otomobil içerisinde bir kişinin başından vurulmuş halde bulunması üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Polis, araçta bulunan kişinin Erdal Kökyayan olduğunu belirledi.

Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Kökyayan, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

 

CİNAYET ANI KAMERADA

Cinayet Büro Amirliği tarafından başlatılan çalışmalarda, cinayetin ardından otomobilden inerek kaçan şüpheliye ait güvenlik kamerası görüntülerine ulaşıldı.

Görüntülerde, şüphelinin indiği aracın geri geri kayarak kaza yaptığı görüldü. Görüntülerin izini süren ekipler, kaçan kişinin İhsan C. olduğunu tespit etti.

 

YAKALANDI

Polis, Eyüpsultan Karadolap Mahallesi’nde düzenlediği operasyonla İhsan C.’yi yakaladı.

Olay sırasında araçta bulunan akrabası Hasan C.’nin de yakalanmasıyla gözaltı sayısı 2’ye yükseldi.

 

CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

İhsan C.’nin cinayeti itiraf ettiği öğrenildi.

Şüphelinin ifadesinde, “Onunla buluşup bir konuda görüşmek istediğimi söyledim. Otomobille gelip beni aldı.

Yolda akrabam olan Hasan C.'yi de yanıma çağırdım. Yolda eşimin iş yerine doğru gitmesini istedim. Orada bir anda silahı çıkartıp ateş ettim." dediği öğrenildi.

 

HERHANGİ BİR BAĞLANTI BULUNAMADI

Polis soruşturmasında, öldürülen Erdal Kökyayan ile İhsan C.’nin eşi H.C.’nin birbirlerini tanımadıkları ve aralarında herhangi bir bağlantı bulunmadığı tespit edildi.

 

"BU YİNE KAFAYI YEDİ"

Öte yandan, İhsan C.’nin babasının olay günü H.C.’yi arayarak, “Bu yine kafayı yedi. Yanına silah aldı çıktı. Seni de beni de öldürebilir, dikkatli ol." diyerek uyardığı öğrenildi.

 

7 SUÇ KAYDI ÇIKTI

Daha önce uyuşturucu bulundurmak ve kullanmak gibi suçlardan 7 kaydı bulunan İhsan C., olay sırasında yanında bulunan Hasan C. ile birlikte adliyeye sevk edildi.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.