Karısını Yakarak Öldürdü. Yakalanınca: Her Evlilikte Böyler Şeyler Olur Dedi

AİLE CİNAYETLERİ (T.D.N) - Turkish Daily News | 26.08.2025 - 16:50, Güncelleme: 26.08.2025 - 16:50
 

Karısını Yakarak Öldürdü. Yakalanınca: Her Evlilikte Böyler Şeyler Olur Dedi

Hindistan’da bir koca, çeyiz olarak istediklerini kendisine alamayan eşini çıkan tartışma sonucu yakarak öldürdü. Kaçmaya çalışırken ayağından vurularak yakalanan adam pişman olmadığını vurgulayarak, “Eşimle zaman zaman tartışmamız olurdu, normal. Her evlilikte olur” savunmasını yaptı.

Dehşete düşüren olay Hindistan’ın kuzeyindeki Uttar Pradesh eyaletinde yaşandı. 26 yaşındaki Nikki Payla yıllarca eşinden şiddet ve baskı gördü. Son olarak eşinin istediği çeyiz alışverişini yapamayan kadın 21 Ağustos’ta kayınvalidesinin de yardımıyla eşi tarafından yakılarak öldürüldü. Olayın ardından konuşan talihsiz kadının ailesi,  genç kadının 2016 yılında Vipin Bhati ile evlendiği söyledi. Bu evlilik süresince Bhati ailesi, Nikki Payla ve aynı aileye gelin giden kız kardeşinden sürekli çeyiz olarak değerli eşyalar ve para talep etti. Ailenin talepleri arasında; bir Scorpio SUV, Royal Enfield marka motosiklet, altın takılar ve 3.6 milyon rupi (yaklaşık 1.6 milyon TL) nakit para yer aldı.   Taleplerinin karşılanmaması üzerine sinirlenen adamın annesinden yardım alarak eşini ateşe verdi. Ağır yaralanan kadın önce özel bir hastaneye kaldırıldı ancak hayatını kaybetti. Olay, hastaneden yapılan ihbar sonucu ortaya çıktı. Polisi karşısında gören cani koca kaçmaya çalışırken polis tarafından ayağından vurularak yakalandı. Baba Setya Veer ve erkek kardeş Rohit Bhati’nin yanı sıra anne de ‘işkenceye ortaklık’ iddiasıyla gözaltına alındı. Zalim koca, ilk ifadesinde suçlamaları reddederek eşinin intihar ettiğini ve kendisini ateşe verdiğini söyledi. Bu durum nedeniyle pişmanlık duymadığını belirten Bhati,  “Eşimle zaman zaman tartışmamız olurdu, normal. Her evlilikte olur” ifadelerini kullandı.
Hindistan’da bir koca, çeyiz olarak istediklerini kendisine alamayan eşini çıkan tartışma sonucu yakarak öldürdü. Kaçmaya çalışırken ayağından vurularak yakalanan adam pişman olmadığını vurgulayarak, “Eşimle zaman zaman tartışmamız olurdu, normal. Her evlilikte olur” savunmasını yaptı.

Dehşete düşüren olay Hindistan’ın kuzeyindeki Uttar Pradesh eyaletinde yaşandı. 26 yaşındaki Nikki Payla yıllarca eşinden şiddet ve baskı gördü. Son olarak eşinin istediği çeyiz alışverişini yapamayan kadın 21 Ağustos’ta kayınvalidesinin de yardımıyla eşi tarafından yakılarak öldürüldü.

Olayın ardından konuşan talihsiz kadının ailesi,  genç kadının 2016 yılında Vipin Bhati ile evlendiği söyledi. Bu evlilik süresince Bhati ailesi, Nikki Payla ve aynı aileye gelin giden kız kardeşinden sürekli çeyiz olarak değerli eşyalar ve para talep etti. Ailenin talepleri arasında; bir Scorpio SUV, Royal Enfield marka motosiklet, altın takılar ve 3.6 milyon rupi (yaklaşık 1.6 milyon TL) nakit para yer aldı.

 

Taleplerinin karşılanmaması üzerine sinirlenen adamın annesinden yardım alarak eşini ateşe verdi. Ağır yaralanan kadın önce özel bir hastaneye kaldırıldı ancak hayatını kaybetti.

Olay, hastaneden yapılan ihbar sonucu ortaya çıktı. Polisi karşısında gören cani koca kaçmaya çalışırken polis tarafından ayağından vurularak yakalandı. Baba Setya Veer ve erkek kardeş Rohit Bhati’nin yanı sıra anne de ‘işkenceye ortaklık’ iddiasıyla gözaltına alındı.

Zalim koca, ilk ifadesinde suçlamaları reddederek eşinin intihar ettiğini ve kendisini ateşe verdiğini söyledi. Bu durum nedeniyle pişmanlık duymadığını belirten Bhati,  “Eşimle zaman zaman tartışmamız olurdu, normal. Her evlilikte olur” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.