Eskişehir'İn Manyak Katili Ceza Evinde İntihar Etti

Cinayet (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 30.06.2026 - 12:56, Güncelleme: 30.06.2026 - 12:56
 

Eskişehir'İn Manyak Katili Ceza Evinde İntihar Etti

Eskişehir'de 2024 yılında kar maskesi ve hücum yeleğiyle 5 kişiyi bıçaklayarak yaralayan, saldırıyı da sosyal medya hesabından canlı yayınlayan Arda Küçükyetim, yargılandığı davada 75 yıl 5 ay hapis cezasına çarptırılmıştı. Yaklaşık 1 yıl 10 aydır tutuklu bulunan Küçükyetim'in cezaevinde intihar ederek hayatını kaybettiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Eskişehir'de kar maskesi ve hücum yeleğiyle sokakta karşılaştığı 5 kişiyi bıçaklayarak yaralayan ve 75 yıl 5 ay hapis cezasına çarptırılan Arda Küçükyetim, tutuklu bulunduğu cezaevinde intihar etti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.   5 KİŞİYİ BIÇAKLAMIŞTI Olay, Ağustos 2024'te Eskişehir'in Tepebaşı ilçesi Uluönder Mahallesi'ndeki Şehit Rüstem Demirbaş Parkı'nda meydana geldi. Kask, kar maskesi ve koruyucu gözlük takarak hücum yeleği giyen Arda Küçükyetim (20), parkta bulunan çay bahçesinde karşılaştığı Tevfik Arslan (72), Cumali Özemek (58), Naşit Özyürek (88), Metin Korkmaz (65) ve Cemal Altıntaş'ı (52) bıçakla yaraladı.   SALDIRIYI CANLI YAYINLAMIŞTI Küçükyetim'in saldırı anlarını, hücum yeleğine sabitlediği cep telefonuyla sosyal medya hesabından canlı yayınladığı ortaya çıktı. Olayın ardından polis ekiplerince yakalanan şüpheli, "Kasten öldürmeye teşebbüs" ile "Halk arasında korku ve panik yaratmak amacıyla tehdit" suçlamalarıyla tutuklandı.   75 YIL 5 AY HAPİS CEZASINA ÇARPTIRILDI Eskişehir 6. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanan Arda Küçükyetim, geçen yıl görülen karar duruşmasında "Tasarlayarak öldürmeye teşebbüs" ve "Korku ve panik yaratmak amacıyla tehdit" suçlarından toplam 75 yıl 5 ay hapis cezasına çarptırıldı. CEZAEVİNDE İNTİHAR ETTİ 18 Ağustos 2024'ten bu yana tutuklu bulunan Arda Küçükyetim'in, cezaevindeki yaklaşık 1 yıl 10 aylık sürecin ardından akşam saatlerinde intihar ederek yaşamına son verdiği öğrenildi. Küçükyetim'in cenazesi, otopsi işlemleri için Eskişehir Şehir Hastanesi morguna kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Eskişehir'de 2024 yılında kar maskesi ve hücum yeleğiyle 5 kişiyi bıçaklayarak yaralayan, saldırıyı da sosyal medya hesabından canlı yayınlayan Arda Küçükyetim, yargılandığı davada 75 yıl 5 ay hapis cezasına çarptırılmıştı. Yaklaşık 1 yıl 10 aydır tutuklu bulunan Küçükyetim'in cezaevinde intihar ederek hayatını kaybettiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Eskişehir'de kar maskesi ve hücum yeleğiyle sokakta karşılaştığı 5 kişiyi bıçaklayarak yaralayan ve 75 yıl 5 ay hapis cezasına çarptırılan Arda Küçükyetim, tutuklu bulunduğu cezaevinde intihar etti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

5 KİŞİYİ BIÇAKLAMIŞTI

Olay, Ağustos 2024'te Eskişehir'in Tepebaşı ilçesi Uluönder Mahallesi'ndeki Şehit Rüstem Demirbaş Parkı'nda meydana geldi. Kask, kar maskesi ve koruyucu gözlük takarak hücum yeleği giyen Arda Küçükyetim (20), parkta bulunan çay bahçesinde karşılaştığı Tevfik Arslan (72), Cumali Özemek (58), Naşit Özyürek (88), Metin Korkmaz (65) ve Cemal Altıntaş'ı (52) bıçakla yaraladı.

 

SALDIRIYI CANLI YAYINLAMIŞTI

Küçükyetim'in saldırı anlarını, hücum yeleğine sabitlediği cep telefonuyla sosyal medya hesabından canlı yayınladığı ortaya çıktı. Olayın ardından polis ekiplerince yakalanan şüpheli, "Kasten öldürmeye teşebbüs" ile "Halk arasında korku ve panik yaratmak amacıyla tehdit" suçlamalarıyla tutuklandı.

 

75 YIL 5 AY HAPİS CEZASINA ÇARPTIRILDI

Eskişehir 6. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanan Arda Küçükyetim, geçen yıl görülen karar duruşmasında "Tasarlayarak öldürmeye teşebbüs" ve "Korku ve panik yaratmak amacıyla tehdit" suçlarından toplam 75 yıl 5 ay hapis cezasına çarptırıldı.

CEZAEVİNDE İNTİHAR ETTİ

18 Ağustos 2024'ten bu yana tutuklu bulunan Arda Küçükyetim'in, cezaevindeki yaklaşık 1 yıl 10 aylık sürecin ardından akşam saatlerinde intihar ederek yaşamına son verdiği öğrenildi. Küçükyetim'in cenazesi, otopsi işlemleri için Eskişehir Şehir Hastanesi morguna kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Eskişehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.