Devlet Daireleri Arpalığa Dönmüş, Hırsızlar Çirit Atıyor

HIRSIZLIK (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.12.2025 - 13:43, Güncelleme: 06.12.2025 - 13:43
 

Devlet Daireleri Arpalığa Dönmüş, Hırsızlar Çirit Atıyor

İstanbul’daki adli emanet skandallarının ardından benzer bir olay Diyarbakır'da yaşandı. Diyarbakır Adliyesi'nde bulunan emanet deposundan 793 mermi çalındığı öğrenilirken zabıt memuru M.Y. tutuklandı.

İstanbul'un Büyükçekmece ilçesinde yaşanan soygunun yankıları devam ediyor. Olayla ilgili yeni detaylar ortaya çıkarken benzer bir olay da Diyarbakır'da yaşandı.  Diyarbakır Adliyesi’nde görevli zabıt kâtibi M.Y., mesai saatleri dışında yanında bulundurduğu anahtarı kullanarak adlî emanet odasına girdi.   793 ADET MERMİ ÇALDI  Amida Haber'e göre; depoda kayıtlı bulunan 793 adet kalaşnikof mermisini alan M.Y.’nin, bu mühimmatı bulduğu bir kişiye parça parça sattığı tespit edildi. SAVCILIK HAREKETE GEÇTİ Sabah'ta yer alan habere göre Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı, teknik takip ve dinleme kararlarının ardından operasyon için düğmeye bastı. Teknik takip ve dinlemelerin ardından zabıt katibi M.Y.'nin, mesai saati dışında anahtarla emanet deposuna girip mermileri aldığı tespit edildi.  TUTUKLANDI Mermileri sattığı belirlenen şüpheli gözaltına alındı. İfadesi alınan zabıt kâtibi, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
İstanbul’daki adli emanet skandallarının ardından benzer bir olay Diyarbakır'da yaşandı. Diyarbakır Adliyesi'nde bulunan emanet deposundan 793 mermi çalındığı öğrenilirken zabıt memuru M.Y. tutuklandı.

İstanbul'un Büyükçekmece ilçesinde yaşanan soygunun yankıları devam ediyor.

Olayla ilgili yeni detaylar ortaya çıkarken benzer bir olay da Diyarbakır'da yaşandı. 

Diyarbakır Adliyesi’nde görevli zabıt kâtibi M.Y., mesai saatleri dışında yanında bulundurduğu anahtarı kullanarak adlî emanet odasına girdi.

 

793 ADET MERMİ ÇALDI 

Amida Haber'e göre; depoda kayıtlı bulunan 793 adet kalaşnikof mermisini alan M.Y.’nin, bu mühimmatı bulduğu bir kişiye parça parça sattığı tespit edildi.


SAVCILIK HAREKETE GEÇTİ

Sabah'ta yer alan habere göre Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı, teknik takip ve dinleme kararlarının ardından operasyon için düğmeye bastı.

Teknik takip ve dinlemelerin ardından zabıt katibi M.Y.'nin, mesai saati dışında anahtarla emanet deposuna girip mermileri aldığı tespit edildi. 


TUTUKLANDI

Mermileri sattığı belirlenen şüpheli gözaltına alındı.

İfadesi alınan zabıt kâtibi, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.