CHP Denizli Belediyesinde Eşe, Dosta, Arkadaş'a Bol Torpilli Atamalar Yapıldı
CHP Denizli Belediyesinde Eşe, Dosta, Arkadaş'a Bol Torpilli Atamalar Yapıldı
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun belediyede yaptığı liyakatsiz atamalar tepki çekiyor. AK Parti İl Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Alakasız kişileri önemli mevkilere atadı. Bu ‘ahbap-çavuşoğlu!’ ilişkisi kente zarar veriyor. Artık proje ve hizmet bekliyoruz” dedi.
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun belediyede yaptığı liyakatsiz atamalar tepki çekiyor. AK Parti İl Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Alakasız kişileri önemli mevkilere atadı. Bu ‘ahbap-çavuşoğlu!’ ilişkisi kente zarar veriyor. Artık proje ve hizmet bekliyoruz” dedi.
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu'nun Gazi Bulvarını, Çamlık Caddesini ve İstiklal Caddesini trafiğe kapatıp-açmayı icraat olarak gördüğünü belirten AK Parti İl Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, önümüzdeki günlerde Çavuşoğlu'nu geri vites belediyecilik anlayışını çok daha net göreceklerini söyledi.
"ALAKASIZ ATAMALAR YAPILDI"
Denizli'de ciddi bir trafik sorunu yaşandığını, bu konuda hiçbir çalışmanın yapılmadığının altını çizen Subaşıoğlu, "Çalışma olmadığı gibi planları da yok. Tam anlamıyla 'ahbap-çavuşoğlu' belediyeciliği yaşıyoruz. 2 yılı dolan belediye yönetimimiz şehir içi ulaşım sorununu ciddiyetle ele alsınlar, isterlerse bizler de önerimizi sunarız. Alakasız atamalar yapıp kendi emrindekileri getirip belediyenin önemli yerlerinde görevlendirdi. Kendi işyerindeki havuzda çalışan, kapıda bilet kesen bir kişiyi Denizli'nin en büyük şirketi BELTAŞ'ın başına getirdiler. Ambalaj işiyle uğraşanı Ulaşım A.Ş'nin başında görevlendirdiler. İlçelerde CHP ilçe başkanlığını kaybetmiş partilileri koordinatör olarak ilçe belediye başkanlarının üzerlerine atadılar. Liyakatsiz bir yönetim anlayışındalar. Maalesef bu durumun Denizli'ye hiçbir faydası yok" dedi.
"NARSİST BİR YAKLAŞIMI VAR"
Başkan Nuri Çavuşoğlu'nun reklam panolarına kendi resmini astırdığını belirten Subaşıoğlu, "Herhalde sabah kalkıp evden aracıyla işe giderken fotoğraflarına bakıp, 'Ne güzel, her yerde benim resmim ve fotoğraf albümüm var' diyordur. Bu narsist bir yaklaşım. Zamanında eleştirdikleri
konuların dik alasını, geometrik artışla ölçüsüz yapıyorlar. Hizmetleri yok ve görünmüyor ama kendisinin fotoğrafı her yerde" diye eleştiride bulundu. AK Partili Subaşıoğlu Acil Durum Hastanesi ve Şehir Hastanesi çevresindeki yolların da acilen yapılmasını istedi.
Denizli HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
