Bıçakladığı Kocasını Hastaneye Götürdü

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.07.2025 - 23:36, Güncelleme: 04.07.2025 - 23:36
 

Bıçakladığı Kocasını Hastaneye Götürdü

Bursa'da bir kadın, kendisini aldattığı iddiasıyla parkta tartıştığı kocasını karnından bıçakladıktan sonra elektrikli bisikletle eve götürdü. Bir süre sonra eşini yine elektrikli bisikletle hastaneye götüren kadın gözaltına alındı.

Bursa'nın İnegöl ilçesi Mahmudiye Mahallesi'nde Hanım Z. (37), kendisini aldattığını öne sürdüğü eşi Şafak Z.'yi (42) parkta tartışma sırasında bıçakla bacağından ve karnından yaraladı. Yaraladığı eşini elektrikli bisikletle evine götüren kadın, kanaması devam edince yine elektrikli bisikletle yaklaşık 10 kilometre uzaklıktaki İnegöl Devlet Hastanesi'ne götürdü. Burada tedavi altına alınan Şafak Z.'nin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken eşiyle birlikte hastaneye gelen Hanım Z. ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. KOCASINA TEPKİ GÖSTERDİ Hanım Z.'nin eşine, "İstemiyorum seni, bana zarar veriyorsun. 22 senedir yeter, seni sevdikçe g.... kalktı. Lanet olsun! Neden seviyorum ben seni?" diyerek tepki gösterdiği anlar kameraya yansıdı. Hanım Z., daha sonra ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürülürken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Bursa'da bir kadın, kendisini aldattığı iddiasıyla parkta tartıştığı kocasını karnından bıçakladıktan sonra elektrikli bisikletle eve götürdü. Bir süre sonra eşini yine elektrikli bisikletle hastaneye götüren kadın gözaltına alındı.

Bursa'nın İnegöl ilçesi Mahmudiye Mahallesi'nde Hanım Z. (37), kendisini aldattığını öne sürdüğü eşi Şafak Z.'yi (42) parkta tartışma sırasında bıçakla bacağından ve karnından yaraladı.

Yaraladığı eşini elektrikli bisikletle evine götüren kadın, kanaması devam edince yine elektrikli bisikletle yaklaşık 10 kilometre uzaklıktaki İnegöl Devlet Hastanesi'ne götürdü.

Burada tedavi altına alınan Şafak Z.'nin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken eşiyle birlikte hastaneye gelen Hanım Z. ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.


KOCASINA TEPKİ GÖSTERDİ

Hanım Z.'nin eşine, "İstemiyorum seni, bana zarar veriyorsun. 22 senedir yeter, seni sevdikçe g.... kalktı. Lanet olsun! Neden seviyorum ben seni?" diyerek tepki gösterdiği anlar kameraya yansıdı.

Hanım Z., daha sonra ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürülürken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bursa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.