Beşiktaş’ta Polis Noktasına Saldırı!

Terör (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.04.2026 - 22:58, Güncelleme: 16.04.2026 - 22:58
 

Beşiktaş’ta Polis Noktasına Saldırı!

Beşiktaş'ta polis noktasına düzenlenen saldırıda yaralı olarak etkisiz hale getirilen şüphelilerden Onur Çelik hastanedeki tedavisinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Olaya ilişkin toplam tutuklu sayısı ise 14'e yükseldi.

Beşiktaş'ta 7 Nisan'da meydana gelen olayda, uzun namlulu silahlarla gelen 3 saldırgan, güvenlik tedbiri alan polis ekiplerine saldırdı. Polislerin karşılık vermesiyle çıkan çatışmada saldırganlardan 1’i öldürüldü, 2’si yaralı olarak etkisiz hale getirildi. Olayda 2 polis de hafif yaralandı. Olayın ardından gözaltına alınan şüphelilerden 13’ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.  ŞÜPHELİ TUTUKLANDI  Hastanede tedavisi tamamlanan şüpheli Onur Çelik., taburcu edilmesinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olaya ilişkin toplam tutuklu sayısı ise 14'e yükseldi.
Beşiktaş'ta polis noktasına düzenlenen saldırıda yaralı olarak etkisiz hale getirilen şüphelilerden Onur Çelik hastanedeki tedavisinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Olaya ilişkin toplam tutuklu sayısı ise 14'e yükseldi.

Beşiktaş'ta 7 Nisan'da meydana gelen olayda, uzun namlulu silahlarla gelen 3 saldırgan, güvenlik tedbiri alan polis ekiplerine saldırdı. Polislerin karşılık vermesiyle çıkan çatışmada saldırganlardan 1’i öldürüldü, 2’si yaralı olarak etkisiz hale getirildi. Olayda 2 polis de hafif yaralandı. Olayın ardından gözaltına alınan şüphelilerden 13’ü tutuklanarak cezaevine gönderildi. 


ŞÜPHELİ TUTUKLANDI 

Hastanede tedavisi tamamlanan şüpheli Onur Çelik., taburcu edilmesinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olaya ilişkin toplam tutuklu sayısı ise 14'e yükseldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.