2 KIzı Öldürüp Parçalayan Manyak Katil Yakalandı

Cinayet (DHA) - DEMİRÖREN HABER AJANSI | 02.09.2026 - 13:05, Güncelleme: 02.09.2026 - 13:05
 

2 KIzı Öldürüp Parçalayan Manyak Katil Yakalandı

Esenyurt'ta Erva Raziye Asar isimli genç kızı öldürerek cesedini parçalara ayıran Fethi Dağlı'nın, bir başka genç kızı da öldürdüğü ortaya çıktı. 2022 yılından beri kayıp olarak aranan Zeynep Yıldırım'ın telefonun en son Fethi Dağlı'nın evinde sinyal verdiğini belirledi. Tutuklu olan Dağlı, cinayeti itiraf etti.

İstanbul'da Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, İstanbul'da 2022 yılında tedavi için getirildiği hastaneden izinsiz ayrıldıktan sonra kaybolan Zeynep Yıldırım'ın bulunması için yeniden çalışma başlattı. Genç kızın telefonunun en son Esenyurt'ta yaşayan Fethi Dağlı'nın evinde sinyal verdiğini tespit eden ekipler, çalışmayı derinleştirdi.   ÖLDÜRDÜĞÜ KIZIN CESEDİNİ PARÇALADI Soruşturmada adı geçen Fethi Dağlı'nın, 2024 yılında Esenyurt'ta iş arayan Erva Raziye Asar isimli genç kızı öldürdüğü tespit edildi. Dağlı'nın, kızın cesedini parçalara ayırarak Beylikdüzü'nde bir inşaata attığı belirlendi.   2022'DEN BERİ KAYIPTI: ONU DA ÖLDÜRDÜĞÜ ORTAYA ÇIKTI Cinayetten tutuklu bulunan Dağlı'yı yeniden sorgulayan Asayiş Şube ekipleri, kayıp Zeynep Yıldırım'ın da Dağlı tarafından öldürüldüğünü tespit etti.  Dağlı'nın ifadeleri doğrultusunda olayla bağlantılı olduğu değerlendirilen 6 şüpheli, İstanbul ve Sinop'ta düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.   CESEDİ GÖMDÜĞÜ YER BULUNDU Fethi Dağlı, polis ekipleri tarafından Esenyurt'ta bulunan ev adresine götürülerek Zeynep Yıldırım'ın cesedinin bulunduğu yeri gösterdi. Ekipler tarafında yapılan incelemede, genç kızın cesedi bulundu. Ekiplerin olay yerindeki çalışması sürüyor.
Esenyurt'ta Erva Raziye Asar isimli genç kızı öldürerek cesedini parçalara ayıran Fethi Dağlı'nın, bir başka genç kızı da öldürdüğü ortaya çıktı. 2022 yılından beri kayıp olarak aranan Zeynep Yıldırım'ın telefonun en son Fethi Dağlı'nın evinde sinyal verdiğini belirledi. Tutuklu olan Dağlı, cinayeti itiraf etti.

İstanbul'da Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, İstanbul'da 2022 yılında tedavi için getirildiği hastaneden izinsiz ayrıldıktan sonra kaybolan Zeynep Yıldırım'ın bulunması için yeniden çalışma başlattı.

Genç kızın telefonunun en son Esenyurt'ta yaşayan Fethi Dağlı'nın evinde sinyal verdiğini tespit eden ekipler, çalışmayı derinleştirdi.

 

ÖLDÜRDÜĞÜ KIZIN CESEDİNİ PARÇALADI
Soruşturmada adı geçen Fethi Dağlı'nın, 2024 yılında Esenyurt'ta iş arayan Erva Raziye Asar isimli genç kızı öldürdüğü tespit edildi.

Dağlı'nın, kızın cesedini parçalara ayırarak Beylikdüzü'nde bir inşaata attığı belirlendi.

 

2022'DEN BERİ KAYIPTI: ONU DA ÖLDÜRDÜĞÜ ORTAYA ÇIKTI
Cinayetten tutuklu bulunan Dağlı'yı yeniden sorgulayan Asayiş Şube ekipleri, kayıp Zeynep Yıldırım'ın da Dağlı tarafından öldürüldüğünü tespit etti. 

Dağlı'nın ifadeleri doğrultusunda olayla bağlantılı olduğu değerlendirilen 6 şüpheli, İstanbul ve Sinop'ta düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

 

CESEDİ GÖMDÜĞÜ YER BULUNDU
Fethi Dağlı, polis ekipleri tarafından Esenyurt'ta bulunan ev adresine götürülerek Zeynep Yıldırım'ın cesedinin bulunduğu yeri gösterdi.

Ekipler tarafında yapılan incelemede, genç kızın cesedi bulundu.

Ekiplerin olay yerindeki çalışması sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.