Galatasaray, Sparta Prag'ı 90+1'de yıktı!

GÜNDEM 15.02.2024 - 23:09, Güncelleme: 15.02.2024 - 23:09 1379+ kez okundu.
 

Galatasaray, Sparta Prag'ı 90+1'de yıktı!

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play-Off Turu ilk maçında Sparta Prag'ı 3-2 mağlup etti.

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play-Off Turu ilk maçında Galatasaray, Sparta Prag ile karşı karşıya geldi. Zorlu karşılaşma Rams Park'ta oynandı. Kritik mücadelede İspanya Futbol Federasyonu'ndan Alejandro Hernandez düdük çaldı. Alejandro Hernandez'in yardımcılıklarını Jose Naranjo ile Diego Sanchez Rojo üstlendi. Galatasaray, Sparta Prag'ı 3-2'lik skorla mağlup etme başarısı gösterdi. Galatasaray'ın gollerini 19'uncu dakikada Kerem Demribay, 60'ıncı dakikada Dries Mertens ve 90+1'inci dakikada Mauro Icardi kaydetti. Sparta Prag'da fileleri 47'nci dakikada Angelo Preciado ile 65'inci dakikada Jan Kuchta havalandırdı. Galatasaray'da Victor Nelsson, Sparta Prag'da ise Matej Rynes kırmızı kartla cezalandırıldı.
Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play-Off Turu ilk maçında Sparta Prag'ı 3-2 mağlup etti.

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play-Off Turu ilk maçında Galatasaray, Sparta Prag ile karşı karşıya geldi. Zorlu karşılaşma Rams Park'ta oynandı. Kritik mücadelede İspanya Futbol Federasyonu'ndan Alejandro Hernandez düdük çaldı. Alejandro Hernandez'in yardımcılıklarını Jose Naranjo ile Diego Sanchez Rojo üstlendi. Galatasaray, Sparta Prag'ı 3-2'lik skorla mağlup etme başarısı gösterdi.

Galatasaray'ın gollerini 19'uncu dakikada Kerem Demribay, 60'ıncı dakikada Dries Mertens ve 90+1'inci dakikada Mauro Icardi kaydetti. Sparta Prag'da fileleri 47'nci dakikada Angelo Preciado ile 65'inci dakikada Jan Kuchta havalandırdı.

Galatasaray'da Victor Nelsson, Sparta Prag'da ise Matej Rynes kırmızı kartla cezalandırıldı.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.