Evlilik Teklifi Ettiği Gün Öldürülmüştü

CİNAYET 08.04.2024 - 13:38, Güncelleme: 08.04.2024 - 13:38 1467+ kez okundu.
 

Evlilik Teklifi Ettiği Gün Öldürülmüştü

İzmir'de bir markette 'omuz attın' tartışmasında çakı ile vurulan ve olayın yaşandığı gün sevgilisi Sibel Kabadayı'ya (27) tekne turunda evlenme teklif eden Semih Kenan Köse'nin ölümüyle ilgili yürütülen soruşturma tamamlandı. Emlakçılık yapan ve inşaat şirketi olan kick boksçu Sercan Bavkır ile kardeşleri Serkan Bavkır (26) ve Taylan Bavkır hakkında "iştirak halinde kasten öldürme" suçundan dava açıldı. Sanık 3 kardeş 29 Mayıs'ta hakim karşısına çıkacak.

16 Ekim'de İzmir Urla'da yaşanan olayda, Müteahhit Semih Kenan Köse olay yaşanmadan saatler önce sevgilisi Sibel Kabadayı'ya gittikleri tekne turunda evlenme teklif etti. Karadayı Köse'nin teklifini kabul etti. Evlilik teklifi ettiği gün öldürülmüştü: Katiller için istenen ceza açıklandı! Büyük mutluluk yaşayan çift tekne turunun ardından markete alışveriş yapmaya gitti. Emlakçılık yapan ve inşaat şirketi olan kick boksçu Sercan Bavkır, markette alışveriş yaptığı sırada yanından geçen Semih Kenan Köse ile omuz omuza çarpıştı. İkili arasında başlayan 'omuz attın' tartışması yaşandı. Evlilik teklifi ettiği gün öldürülmüştü: Katiller için istenen ceza açıklandı! Kavgaya Sercan Bavkır'ın yanındaki 2 kardeşi de katıldı. Bu sırada eline geçirdiği içki şişesini kıran Köse, Sercan Bavkır'ın üzerine doğru hamle yaptı.   Evlilik teklifi ettiği gün öldürülmüştü: Katiller için istenen ceza açıklandı! Bunun üzerine Sercan Bavkır, yanındaki çakıyla Köse'yi ve yanındaki sevgilisi Sibel Kabadayı'yı göğsünden yaraladı. Urla Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Köse, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Olaydan sonra teslim olan Sercan Bavkır ile kardeşleri Serkan Bavkır (26) ve Taylan Bavkır (31), çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.   SORUŞTURMA TAMAMLANDI İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı omuz atma cinayetiyle ilgili yürüttüğü soruşturmayı tamamladı. Savcılık tarafından hazırlanan iddianame İzmir 3. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi. İddianamede, kavgada hayatını kaybeden Semih Kenan Köse'nin olayda yaralanan kız arkadaşı Sibel Kabadayı'nın "Önceden tanımadığı sanığın markette kendilerine laf attığını, diğer 2 sanığın da dahil olmasıyla büyüyen kavgada kendilerini korumak için bu kişilere şişe attığı" şeklindeki ifadeleri yer aldı. Sanıklar ise savunmalarında Semih Sinan Köse'nin kendilerine laf attığını, kız arkadaşının da kendilerine hakaret ettiği ve saldırdığını iddia etti. BIÇAĞIN ÜZERİNE DÜŞTÜ! İddianamede, Semih Sinan Köse'nin üzerlerine geldiğini iddia eden ve uyarı amaçlı elindeki çakıyı savurduğunu savunan sanık Sercan Bavkır'ın (33) "Semin Sinan Köse, bıçağın üzerine doğru düştü, bıçak karnına saplandı." ifadeleri de yer aldı. Markete ait kamera görüntülerine ilişkin bilgilere de yer verilen iddianamede, sanıklar ve Semih Sinan Köse'nin kız arkadaşının basit tıbbi müdahale ile giderilebilir biçimde yaralandığı belirtildi. Cumhuriyet savcısı, sanıkların "iştirak halinde kasten öldürme" suçundan ayrı ayrı müebbet hapisle cezalandırılmasını talep etti. Sanıklara ayrıca iddianamede "kadına karşı kasten yaralama" suçundan da ceza istendi. İddianamede Semih Sinan Köse'nin kız arkadaşı Sibel Kabadayı'nın ise "hakaret", "tehdit" ve "kasten yaralama" suçlarından cezalandırılması talep edildi. Sanıklar 29 Mayıs'ta hakim karşısına çıkacak.
İzmir'de bir markette 'omuz attın' tartışmasında çakı ile vurulan ve olayın yaşandığı gün sevgilisi Sibel Kabadayı'ya (27) tekne turunda evlenme teklif eden Semih Kenan Köse'nin ölümüyle ilgili yürütülen soruşturma tamamlandı. Emlakçılık yapan ve inşaat şirketi olan kick boksçu Sercan Bavkır ile kardeşleri Serkan Bavkır (26) ve Taylan Bavkır hakkında "iştirak halinde kasten öldürme" suçundan dava açıldı. Sanık 3 kardeş 29 Mayıs'ta hakim karşısına çıkacak.

16 Ekim'de İzmir Urla'da yaşanan olayda, Müteahhit Semih Kenan Köse olay yaşanmadan saatler önce sevgilisi Sibel Kabadayı'ya gittikleri tekne turunda evlenme teklif etti. Karadayı Köse'nin teklifini kabul etti.

Evlilik teklifi ettiği gün öldürülmüştü: Katiller için istenen ceza açıklandı!
Büyük mutluluk yaşayan çift tekne turunun ardından markete alışveriş yapmaya gitti. Emlakçılık yapan ve inşaat şirketi olan kick boksçu Sercan Bavkır, markette alışveriş yaptığı sırada yanından geçen Semih Kenan Köse ile omuz omuza çarpıştı. İkili arasında başlayan 'omuz attın' tartışması yaşandı.


Evlilik teklifi ettiği gün öldürülmüştü: Katiller için istenen ceza açıklandı!
Kavgaya Sercan Bavkır'ın yanındaki 2 kardeşi de katıldı. Bu sırada eline geçirdiği içki şişesini kıran Köse, Sercan Bavkır'ın üzerine doğru hamle yaptı.

 

Evlilik teklifi ettiği gün öldürülmüştü: Katiller için istenen ceza açıklandı!
Bunun üzerine Sercan Bavkır, yanındaki çakıyla Köse'yi ve yanındaki sevgilisi Sibel Kabadayı'yı göğsünden yaraladı. Urla Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Köse, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Olaydan sonra teslim olan Sercan Bavkır ile kardeşleri Serkan Bavkır (26) ve Taylan Bavkır (31), çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

 

SORUŞTURMA TAMAMLANDI
İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı omuz atma cinayetiyle ilgili yürüttüğü soruşturmayı tamamladı. Savcılık tarafından hazırlanan iddianame İzmir 3. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi.



İddianamede, kavgada hayatını kaybeden Semih Kenan Köse'nin olayda yaralanan kız arkadaşı Sibel Kabadayı'nın "Önceden tanımadığı sanığın markette kendilerine laf attığını, diğer 2 sanığın da dahil olmasıyla büyüyen kavgada kendilerini korumak için bu kişilere şişe attığı" şeklindeki ifadeleri yer aldı. Sanıklar ise savunmalarında Semih Sinan Köse'nin kendilerine laf attığını, kız arkadaşının da kendilerine hakaret ettiği ve saldırdığını iddia etti.


BIÇAĞIN ÜZERİNE DÜŞTÜ!
İddianamede, Semih Sinan Köse'nin üzerlerine geldiğini iddia eden ve uyarı amaçlı elindeki çakıyı savurduğunu savunan sanık Sercan Bavkır'ın (33) "Semin Sinan Köse, bıçağın üzerine doğru düştü, bıçak karnına saplandı." ifadeleri de yer aldı. Markete ait kamera görüntülerine ilişkin bilgilere de yer verilen iddianamede, sanıklar ve Semih Sinan Köse'nin kız arkadaşının basit tıbbi müdahale ile giderilebilir biçimde yaralandığı belirtildi.


Cumhuriyet savcısı, sanıkların "iştirak halinde kasten öldürme" suçundan ayrı ayrı müebbet hapisle cezalandırılmasını talep etti. Sanıklara ayrıca iddianamede "kadına karşı kasten yaralama" suçundan da ceza istendi. İddianamede Semih Sinan Köse'nin kız arkadaşı Sibel Kabadayı'nın ise "hakaret", "tehdit" ve "kasten yaralama" suçlarından cezalandırılması talep edildi. Sanıklar 29 Mayıs'ta hakim karşısına çıkacak.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.